Ege Postası
Geri

AK Parti'den Tugay'a iade-i ziyaret: İzmir için Ankara yolu gözüktü

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. İzmir'in çözüm bekleyen sorunları için Ankara'ya gidebileceklerini vurgulayan Saygılı, "Başkanımızla beraber İzmir'in faydasına olacak her çalışmayı bakanlarımızın desteğiyle olacağına inanıyoruz. Başkanımızın uygun gördüğü başlıklar çerçevesinde hazırlıklarımızın yapılması sonucunda bir çok sorun ile ilgili süreç başlatılacak" dedi. Başkan Cemil Tugay ise ziyarete ilişkin açıklamasında, "İzmir'e dair bir çok şey konuştuk. Gelecekte beraber ortak çalışma yapacağımız konulardan bahsettik. Kendisine teşekkür ediyorum. Daha sonraki günlerde de görüşmelerimiz devam edecek. İzmir için hayırlı sonuçlar alacağız" ifadelerine yer verdi.
AK Parti'den Tugay'a iade-i ziyaret: İzmir için Ankara yolu gözüktü
Haberler / Yerel Politika
8 Temmuz 2024 Pazartesi 12:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- İzmir siyasetinde normalleşme süreci sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, kent siyasetinde aktif rol alan siyasi partileri ziyaret ederek, 'ortak akıl' vurgusu yapmıştı. 

Bu kapsamda AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Saygılı'ya AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Hakan Yıldız eşlik etti. 

"GÖRÜŞMELER DEVAM EDECEK" 

Egemenlik Binası'nda gerçekleştirilen ziyarete ilişkin açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay,  "Daha önce il başkanlığına yaptığımız ziyarete karşılık bugün İl Başkan yardımcımız, Grup Başkan Vekili ile beraber AK Parti İl Başkanımız Bilal Saygılı ziyarete geldi. Aslında nir nezaket ziyaretiyle ama konu konuyu açtı. İzmir'e dair bir çok şey konuştuk. Gelecekte beraber ortak çalışma yapacağımız konulardan bahsettik. Kendisine teşekkür ediyorum. Daha sonraki günlerde de görüşmelerimiz devam edecek. İzmir için hayırlı sonuçlar alacağız" ifadelerine yer verdi. 

"BAKANIN YANINA GİDİYORUM" 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise, "Kendisinin daha önce il başkanlığımıza yapmış olduğu ziyaretin ardından i-adeyi ziyaret olarak geldik. Güzel bir ev sahipliği yaptı. Şehimizin sorunları ve beraber hangi sorunları ele alarak çözümler getirme konusunda nasıl yardımımız olabilir konusunda karşılıklı, şehrimize layık, medeni bir şekilde iştişareleri yaptık. Toplantımızı bitirdik ve şimdi de bakanımızın yanına gidiyorum" dedi. 

"ANKARA'YA BİRLİKTE GİDEBİLİRİZ, NEDEN OLMASIN?"

İzmir'in Basmane çukuru, İZBAN, 90 dakika gibi sorunlarına ilişkin çalışmalar yapılıp yapılmayacağına ilişkin soruya yanıt veren Saygılı, "Beraber çalışıp Ankara'da bakanlıklarımıza giderken elimizde dosyalarımız hazır bir şekilde olması için ekip çalışması yapacağız. Birlikte Ankara'ya gidebiliriz neden olmasın? Başkanımızla beraber İzmir'in faydasına olacak her çalışmayı bakanlarımızın desteğiyle olacağına inanıyoruz. Başkanımızın uygun gördüğü başlıklar çerçevesinde hazırlıklarımızın yapılması sonucunda bir çok sorun ile ilgili süreç başlatılacak" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası