Ege Postası
Geri

AK Partili Şengöz'den CHP'li Kaya'ya yanıt: Beceriksizliklerini örtbas etmeye çalışıyorlar

AK Parti Buca İlçe Başkanı İbrahim Şengöz, CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya’nın Şirinyer pazaryerine yönelik açıklamalarına, ‘’Şirinyer Pazaryeri gibi yerel bir sorunu bile çözmekte aciz kalanlar, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasında devrim niteliğinde adımlar atan AK Parti iktidarını hedef alarak asıl sorumluluklarını örtbas etmeye çalışıyorlar. Şirinyer Pazaryeri'nin taşınma süreci gibi basit bir yerel yönetim sorunu dahi CHP'nin beceriksiz yönetim anlayışının bir göstergesidir’’ dedi.
AK Partili Şengöz'den CHP'li Kaya'ya yanıt: Beceriksizliklerini örtbas etmeye çalışıyorlar
Haberler / Yerel Politika
9 Temmuz 2024 Salı 20:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Buca İlçe Başkanı İbrahim Şengöz, CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya’nın Şirinyer pazaryeri ile ilgili açıklamalarına cevap verdi. AK Partili Şengöz, yaptığı açıklamada şunları söyledi, ‘’Dün Şirinyer pazaryeri hakkında esnafımızı ve vatandaşımızı öncüleyen bir açıklama gerçekleştirdik. Bunun üzerine bugün, CHP Buca İlçe Başkanı, algı oluşturma gayreti ve konu Buca’yken Şirinyer pazaryeriyken, buradaki muallakta kalmış konularken, tartışmayı 22 yılda Türkiye'de ders niteliğinde okutulabilecek bir belediyecilik anlayışı yürüten, konu belediyecilik, hizmet ve proje olduğunda çıtayı çok yükseğe çıkarmış olan AK Parti’yi hedef aldı. Kendince; Buca’daki gençlerin ve çocukların oynadığı futbol sahasına beton dökülerek, ilkel şartları olan Şirinyer pazaryerini, 2024 Türkiye’sinde, daha ilkel şartlardaki 100 metre öteye taşımayı Buca'da Belediye Başkanı Görkem Duman’ın hizmet üretmeye çalışmasının önüne engel koyulduğunu beyan etmiştir. Sizlerin hizmet anlayışının tam olarak bundan ibaret olduğunu çok iyi biliyoruz. Sizlerle ilgili bir şeyi daha çok iyi biliyoruz. Pazaryerini 100 metre öteye taşımayı bile elinize yüzünüze bulaştıracağınızı biliyorduk. En azından Buca'da yaşayan vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın mağduriyetinin önüne geçebilmek adına konuyu, ‘mecliste ve komisyonlarda birlikte çözelim’ dedik. Kimse mağdur olmasın, esnaf ve Buca tarafından bilinmeyen kimselere haksız tahsis çıkmasın, isim listelerini paylaşın, hakkaniyetli, şeffaf ve uzlaşmacı bir tavır sergileyelim, zaten altyapı yok, üstyapı yok, çatı yok hiç olmazsa haksızlıkta yok, usulsüzlükte yok diyebilelim ki tutulacak bir dal kalsın diye elimizden gelen gayreti yaptık.’’ dedi.

"Vatandaşımız 2023 seçimlerinde iradesini seçimlerde göstermiştir"

‘’2009 yılından beridir Buca'da belediyecilik hizmetinin yapılmamasını, tamamen algı üzerine siyaset yapıldığını ve bu iş bilmez anlayışın yeni dönemde de devam edeceğine üzülerek şahitlik ediyoruz.’’ diyen AK Parti Buca İlçe Başkanı İbrahim Şengöz, ‘’Öncelikle, AK Parti hükümeti, son 22 yılda Türkiye'yi her alanda ileriye taşımış, ülkemizi bölgesel ve küresel bir güç haline getirmiştir. Sağlık, eğitim, ulaşım ve altyapı gibi pek çok alanda yapılan yatırımlar ve reformlar, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmış, ekonomimizi güçlendirmiştir. Özellikle Cumhurbaşkanımıza ve ehil kadrolarımıza olan sevgi ve güven tüm bu sıkıntıları çözecek kişi ve parti olduğumuza olan inanç 2023 seçimlerinde iradesini seçimlerde göstermiştir. Konu ülkemizin bekası olunca halkımız tercihini yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kullanmıştır. Pandemiyle başlayan ve bölgemizde başlayıp devam eden savaşlar nedeniyle dünyanın dört bir yanında yaşanan ekonomik dalgalanmlara rağmen, Türkiye, AK Parti'nin kararlı ve vizyoner politikaları sayesinde güçlü bir şekilde ayakta kalmayı başarmıştır. Öte yandan, Şirinyer Pazaryeri'nin taşınma süreci gibi basit bir yerel yönetim sorunu dahi CHP'nin beceriksiz yönetim anlayışının bir göstergesidir. Vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını doğrudan etkileyen bu tür meselelerde bile çözüm üretemeyenlerin, ülke yönetimine dair eleştirileri ciddiyetten uzaktır. CHP'nin her fırsatta algı peşinde koşması, milletimizin AK Parti'ye olan güvenini sarsamaz. AK Parti olarak, halkımıza hizmet etmeye, ülkemizi daha güçlü ve müreffeh bir geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Gerçekler ortadadır; halkımız, kimin lafla kimin icraatla iş yaptığını gayet iyi bilmektedir. Kendilerine tavsiymiz, Bucamız ve Bucalılarımızın sorunlarına eğilim gösterin, enerjinizi size verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için harcayın. Söylemlerimiz ve çağrımız üzerine 10 Temmuz Çarşamba günü yapacağınızı beyan ettiğiniz kura çekimlerinde yine hakkaniyetli ve şeffaf olacak şekilde gerçekleştirin çünkü takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz.’’ dedi.

 

AK Parti Buca İlçe Başkanı Şengöz'den Şirinyer pazaryeri kararına tepki
 

 

CHP Buca İlçe Başkanı Kaya’dan AK Partili mevkidaşı Şengöz’e tepki: 10 dakika pazarda kalabilecek misin?

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası