Ege Postası
Geri

Ak Partili Hamza Dağ CHP'ye yüklendi

AK Parti Karşıyaka İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ; Ali Engin’in CHP’yle ilgili açıkladığı ankete gönderme yaparak ‘birbirlerini nasıl yiyebiliriz derdine düşmüşler’ diye konuştu…
Ak Partili Hamza Dağ CHP'ye yüklendi
Haberler / Yerel Politika
6 Şubat 2013 Çarşamba 14:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- AK Parti Karşıyaka İlçe Danışma Kurulu toplantısında söz alan İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli “1 yılın muhasebesini yapmak istiyorum. 1 yılı aşkın süredir görevdeyiz. Bu 1 yılda neler yaptık ana başlıklarla bilgi vermek isterim” diyerek sözlerine başladı. Sürekli “göreve geldiğimizde üye sayımız 13 bin üç yüz’dü şimdi 20 bin sekiz yüz elli iki. Üye çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz önce yüzde 10’u sonra da yüzde 15’i yakalayacağız. Bizim aldığımız oy 45’bin. Bunun 21bini bize üye. Alanımız geniş. Şu anda da anketlerde yüzde 30’u görmüştük. Daha çok bize üye olacak insanlar var. Hep ben söylüyorum şu anda Karşıyaka’da halk biz ne kadar çok çalışırsak bizim önümüzde arkadaşlar. Onu buradan ifade ediyorum. Ne kadar çok çalışsak bu yeterli değil. Daha fazlasına ihtiyacımız var.

 



YILAR SONRA BİZ UYGULAYACAĞIZ

Sandık bazlı çalışma güzel ve modern bir çalışma. Bu çalışma 1994 yılında İstanbul Büyükşehir’i ve bir sürü ilçeyi getiren bir çalışma. Bugünkü iktidarın önünü açan bir çalışma. Bu çalışmayı yıllar sonra geç de olsa biz uygulayacağız. Uyguluyoruz. Bu aşamada 864 sandığımız var sandık koordinatörleri tespit edildi. Görüyoruz, geziyoruz bu 864 sandık koordinatörünün tespitinde bazı eksiklikler var onları da hemen güncellemeye başlayacağız.

 

NEDİR TÜZÜK GEREĞİ İLÇE DANIŞMA MERKEZİ'

Bundan sonra üç tip ilçe danışma meclisi yapılacak. Bir tüzük gereği. Nedir tüzük gereği İlçe Danışma Meclis? Ana kademe, gençlik kolları kadın kolları ve mahalle başkanları katılacak. Diğer bir metod ise, tespit edilen sandık koordinatörleri ile yapılan İlçe Danışma Meclisi.. Biz bunu geçen ay yaptık. Burada mutlulukla ifade ediyorum bütün birimlerime de teşekkür ediyorum. Geçen ay yaptığımız koordinatörlü toplantıda 500’e yakın sandık koordinatörü yer aldı. Bu artarak devam edecek. Bir diğeri de halka açık yoğun katılımlı. Bu konseptte bir sıkıntı var. Salon. Arkadaşlar biz yaparsak bin bin beşyüz ikibin kişi gelir Karşıyaka’da da böyle bir salon yok. Belediyenin bizde olmamasından kaynaklı. İnşallah bizleri ak parti kadrolunu alacak salonları da biz belediyeyi kazandığımızda yapacağız” diye konuştu.



 

DAĞ: BATTI ÇIKTILARI TÜNEL DİYE YUTTURUYORLAR

Sürekli’nin ardından söz alan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ Konak Tüneli’yle ilgili kamuoyunda yanlış bir algı oluştuğuna işaret etti. “Tünel ile ilgili sıkıntılar var. Bize sempati duyan insanlar dahi bu tünelin büyükşehir belediyesi tarafından yapıldığını düşünüyorlar” diyen Dağ “Her basın toplantısında söylüyoruz. Sayın Bakanımız her geldiğinde dile getiriyor. Oraya kocaman levhalar astık. Ulaştırma Bakanlığı diye. Bulunduğumuz ortamlarda bunu özellikle üzerine basa basa söylememiz lazım. Birileri yüz metrelik battı çıktıları bize tünel diye yuttururken inşallah İzmirli hemşerilerimiz iki kilometrelik tünele kavuşmuş olacaklar. İzmir ile ilgili çok önemli projelerimiz var. Basit şeyler değil. Bu projeleri birilerinin hayal etmesi bile mümkün değil. 5.5 kilometrelik metroyu sekiz yılda bitiremeyenler 540 kilometre otoyolu bırakın yapmayı hayal bile edemezler. Biz onların hayal edemediklerini gerçekleştiriyoruz. Toplumu dinleyen, arzu ve isteklerini düşünen bir iktidar var” dedi.

 

CHP BİRBİRİNİ YEME DERDİNDE

Ana muhalefet partisi İzmir iktidar partisi şimdi büyük bir panik içerisinde ısmarlama kamuoyu yoklamaları yapıyor” diye konuşan Hamza Dağ “13 ilçede birinciyiz, 30 ilçede birinciyiz şeklinde. Ama kendi içlerine baktığınızda kamuoyu yoklamaları bize dönük değil kendi içlerine dönük. CHP Oyu belediye başkanı oyundan daha fazla. Bu süreçte birbirimizi nasıl yiyebiliriz derdine düşmüşler. Onlar bu işlere bakadursunlar, biz halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası