Ege Postası
Geri

CHP Bayraklı'da gençler göz kamaştırıyor

CHP İzmir Gençlik Kolları’nda ana kademe ve bazı ilçe örgütlerinden çok sayıda şikayet gelirken Bayraklı İlçe Teşkilatı farklı çalışma modeli ile ön plana çıkıyor. 7 ay önce yapılan kongre ile göreve gelen Serkan Arda başkanlığındaki Bayraklı Gençlik Kolları yönetimi 3 bin 150 olan üye sayısını yaklaşık yüzde 50 arttırırken sokaklarda aktif olarak çalışan 400 genç ile de başta İzmir olmak üzere Türkiye’nin de parlayan yıldızı olarak ön plana çıkıyor.
CHP Bayraklı'da gençler göz kamaştırıyor
Haberler / Yerel Politika
6 Şubat 2013 Çarşamba 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- CHP İzmir il Örgütü’nün en yumuşak karnı olarak bilinen gençlik kollarında başta ana kademe olmak üzere Balçova, Buca, Çiğli, ve Konak ilçelerinde ciddi sorunlar yaşanırken Bayraklı İlçe Gençlik Kolları çalışmaları ile dikkat çekiyor. 7 ay önce yapılan İlçe Kongresi’nde 5 ayrı ekibin ortak kararı ile kongreye tek aday olarak giden ve seçilen Serkan Arda, yaptığı çalışmalarla ön plana çıkıyor. İlk olarak “Vatandaşa dokunmak için sokakta siyaset yapacağız” diyerek çalışmalara başlayan Arda, 3 bin 150 olan üye sayısını kısa bir sürede 4 bin 500 civarına çıkardı.

Vatandaşa dokunduk

Göreve geldiğinde, insanlara dokunmadan siyaset yapılmayacağı konusunda arkadaşları ile hemfikir olduklarını ifade eden Arda, “İnsanlara dokunmadan siyaset yapılmayacağını bilerek yola çıktık. Bu çerçevede sokaklara indik. Genç arkadaşlarımıza samimiyetle yaklaşarak ülkenin içinde olduğu durumu anlatarak kurtuluş için siyaset içinde yer alamaları ve mücadele edilmesinin gerektiğini ifade ettik. Gençler samimiyetimize inandıkça bize katıldılar, katıldıkça da üye sayımızda ciddi bir artış var. Şu an 4 bin 500 civarı üyemiz var. Sokakta bire bir partişmiz adına aktif olarak çalışan 400 yoldaşımız var. Hedefimiz Bayraklı’daki iktidarımızı pekiştirerek büyütmek” dedi.

Masa başında siyaset olmaz

Masa başında siyaset yapılmasına karşı olduklarını da dile getiren Arda, “Siyasette amaç halka hizmet ise o zaman sokaklarda, halkın olduğu tyerlerde yer almamız gerekiyor. Bu nedenle sokaklarda halkla içiçe siyaset tarzıunı benimsedik. Bu çerçevede Bayraklı’da çalmadık kapı bırakmamak için çalışmalarımız devam ediyor. Halka rağmen siyaset yapamazsınız. Bu nedenle 23 Mahallemizin tamamında varız ve halkın her zaman yanındayız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası