Ege Postası
Geri

Aliağa’da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı

Aliağa Belediyesi, yaklaşan kurban bayramı öncesi 9 Bin metrekarelik yeni kurban satış alanı düzenliyor. Güzelhisar köyü yolu üzeri eski cezaevi arkasında kurulan kurban satış alanı her açıdan ihtiyaca cevap verecek şekilde olacak.
Aliağa’da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Ekim 2012 Salı 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-Geçtiğimiz yıllarda kurulan kurban satış noktasının zamanla şehir içinde kalması nedeniyle daha sağlıklı ve kullanışlı yer arayan Aliağa Belediyesi hem kurban satıcılarının hem de alıcılarının daha rahat edebileceği alanda yeni kurban satış noktasını düzenlemeye başladı. Gerek satış yapan esnafın kurbanlıklarını daha sağlıklı koşullarda bulundurabilmesi, gerekse yurttaşların daha rahat alışveriş yapabilmesi için gerekli düzenlemelerin yapıldığını belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Geçtiğimiz yıllarda kurduğumuz kurban satış noktası zamanla şehir içinde kalmıştı. Yeni oluşturduğumuz kurban satış noktasını hem şehir merkezinin dışında olması hem de daha kullanışlı olması nedeniyle şu anda çalışma yaptığımız GüzelhisarKöyü yolu üzerinde bulunan mevcut alanı tercih ettik. Gerek yurttaşlarımızın gerekse kurban satıcılarımızın rahatını düşünerek ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kurban satış alanımızı oluşturuyoruz.” dedi.

9 BİN METREKARELİK KURBAN SATIŞ ALANI

Hem satıcıların hem de yurttaşların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hazırlık yaptıklarını belirten Başkan Oğuz; “9 bin metrekarelik alanın etrafı tel çit ile çevrildi. Kurban satış noktaları, çeşme, lavabo gibi ihtiyaç duyulan çalışmaları bitirmek üzereyiz. Ayrıca gelen yurttaşlarımız otopark sıkıntısı da çekmeyecek. Kurban satış noktamız en kısa sürede hizmet vermeye başlayacak.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası