Ege Postası
Geri

İdolü Hakan Tartan

İzmir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nü tam burslu kazanan doğuştan görme engelli Deniz Güner, mutluluğunu Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’la paylaştı.
İdolü Hakan Tartan
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Ekim 2012 Salı 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -18 yaşındaki Deniz, idolü olarak gördüğü Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’a kaleme aldığı mektupla ulaştı. Mektubunda başarı dolu okul yıllarından ve gelecekte yapmak istediklerini anlatan Deniz, Başkan Tartan’ı hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.
Derslerindeki başarıların yanı sıra sosyal etkinlikler, kültür ve sanatla yakından ilgilenen Deniz, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen uzun sohbette Deniz, hayallerini, yaşamdan beklentilerini anlattı ve “Başkanımız Hakan Tartan’ın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Konak’ı sanat, bilim ve kültür merkezi haline getirdiğini düşünüyorum. Sanatsever, idealist, ince ruhlu, kültür seviyesi yüksek ve sosyal yönü güçlü biri olduğunu düşünüyordum; bugün sohbet etme imkanı bulunca düşüncelerimin doğru olduğunu bir kez daha anladım. Kırmayıp, yoğun temposu arasında bana zaman ayırdığı için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Deniz’in ve onun gibi yaratıcı, hayalleri olan, çevresiyle ilgilenen gençlerin toplumun umudu olduğunu söyleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan şöyle konuştu:

“Deniz hayattaki duruşuyla, azmiyle, çalışkanlığıyla, zekasıyla, duyarlılığıyla hayranlık uyandıran, pırıl pırıl bir genç. Onunla konuşurken karşımda bir öğrenci değil de sanki bir devlet adamı oturuyormuş gibi hissettim. Bundan sonra her sıkıntısında, ihtiyacında, mutluluğunda onun yanında olacağız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası