Ege Postası
Geri

Öğrenciler Güzelbahçe'yi tasarlayacak

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'ne (İYTE) bağlı Mimarlık Fakültesi'nin Mimarlık ve Şehir- Bölge Planlama Bülümü son sınıf öğrencileri “Kentsel tasarım” dersini Güzelbahçe'de yaptı.
Öğrenciler Güzelbahçe'yi tasarlayacak
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Ekim 2012 Salı 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Öğretim üyeleri Doç Dr. Yavuz Duvarcı, Yrd. Doç. Dr. Koray Velibeyoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Ela Çil  nezaretinde Güzelbahçe Belediyesi'ne gelen İYTE'li 60 öğrenci, sabahtan öğleye kadar ilçenin çeşitli bölgelerinde  incelemelerde bulundu. Daha sonra belediyenin Amfi Tiyatro salonunda ilçede yapılan planlama ve tasarımla ilgili sunum izledi. Belediye Başkanı Mustafa İnce, öğrencilere kentin gelecek vizyonu ve yapılacak yeni imar planlamaları, kentsel dönüşüm projeleri ile yol güzergahları ve kamuya ait alanlarla ilgili bilgi verdi.

Öğrenciler, Başkan İnce'ye çeşitli sorular sordu. Başkan İnce, Güzelbahçe'nin vizyonuna uygun kentsel tasarım projeleri hazırlamalarını ve en güzel projeyi bölgede hayata geçirebileceği sözünü verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası