Ege Postası
Geri

Atatürk Onur ödülü Güler’e…

‘Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü’ İzmir Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı ve Milletvekili Birgül Ayman Güler’e verilecek.
Atatürk Onur ödülü Güler’e…
Haberler / Yerel Politika
22 Kasım 2013 Cuma 12:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verilişinin 85. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, Eğitim İş Sendikası Antalya Şubesi tarafından düzenlenen, bu yıl beşincisi verilecek olan ‘Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü’ İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler’e.

Atatürk’e Başöğretmenlik unvanı verilişinin yıldönümünde, her yıl alanında başarılı isimlere verilen ‘Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü’ bu yıl beşincisi düzenlenecek bir törenle CHP’li Güler’e verilecek.

Geçtiğimiz yıllarda, Kurtuluş Savaşı’nı romansı bir dille anlatan satış rekorları kıran ‘Şu Çılgın Türkler’ kitabının yazarı Turgut Özakman, gazeteci - yazar Yılmaz Özdil ve sanatçı Müjdat Gezen’e verilen Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü’nün bu yılki sahibi Güler, ödülünü Cumartesi günü düzenlenecek törenle alacak.

Eğitim İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Mehmet Balık’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek tören, 23 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’da Antalya Atatürk Kültür Merkezi Perge Salonu’nda yapılacak. Ödül töreni ve kokteyl ile devam edecek toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP İl Başkanı Devrim Kök de katılacak.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası