Ege Postası
Geri

Özkan’dan ağaçlandırma seferberliği

AK Parti Bornova Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Özkan, Bornova’nın köylerine çam fidanı desteğinde bulundu.
Özkan’dan ağaçlandırma seferberliği
Haberler / Yerel Politika
22 Kasım 2013 Cuma 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bornova Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Özkan, Bornova’nın Çiçekli, Yaka, Beşyol ve Kayadibi köylerine ziyarette bulundu. Köylülerin sıcak ilgisiyle karşılanan Hüseyin Özkan, Çiçekli, Yaka, Beşyol ve Kayadibi halkına çam fidanı hediye etti.

Köy halkıyla sohbet eden Özkan, ağaçlandırmanın önemine değindi. Özkan “Ağaçlar Dünyamızın akciğerleridir. Ağaçların insanlar başta olmak üzere bütün canlılara pek çok faydası olduğunu hepimiz biliriz. Türkiye’de ağaç varlığının yok olduğunu düşünürsek, başta köylerimize olmak üzere ağaç dikme seferberliğini başlatmış bulunuyoruz. Bizden sonraki nesillere bol miktarda yeşil alan bırakmak amacıyla köylerimize ziyarette bulunduk. Bulunmaya devam edeceğiz. Türkiye doğasını, yeşilini AK Parti ile koruyacak” diye konuştu.

Park ve bahçelere önem verilecek

Köy ziyaretleri sırasında Bornova’da gerçekleştirmek istediği projelerden de bahseden AK Partili Özkan, ilçede halka yakın, toplumun içinde olan, mahalle yöneticileriyle, sivil toplum örgütleriyle sürekli diyalog içerisinde, yerel dinamiklere önem veren, uzmanlara danışan, bu çerçevede proje demokrasisi uygulayan bir yönetim anlayışını hakim kılacaklarını belirtti. Bornova’nın her köşesine eşit hizmet edeceklerini ifade eden Özkan, yeşilin öneminin bilincinde olduğunu, park, bahçe ve yeşil alanların arttırılacağını belirtti. Özkan, “Bizim yönetim anlayışımız bellidir. Koltuğa oturduğumuz anda her kesimin hizmetkarı olmuş sayılırız. Bornova’yı yönetirken her zaman halkı, meslek örgütlerini dinleyecek, kentte düzenlenen etkinliklere ayrım yapmadan katılacak, kaliteli kültürel ve sanatsal etkinlikler yapacak, yeşile, park bahçelere, dinlenme alanlarına önem verecek, girişimci ve yatırımcılar için ilk adımı atacak, kente gelecek yatırımcılara destek verecek, belediye yönetimi olarak her türlü hizmetin, dayanışmanın, etkinliğin içinde olacağız. Sorun çözen, kendisiyle barışık, mülki idare, üniversite ve diğer kurumlarla ilişkili, vizyon sahibi bir belediye yönetimini kuracağız” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası