Ege Postası
Geri

‘Başkan hiç hoş gelmedin’ pankartı taşıdı,müdür oldu

Bayraklı Belediyesi’nde memurlar sosyal denge tazminatı sözleşmesi için belediye başkanı Önal’a bayrak açtı, uzun süre eylem yaptı. Eyleme katılan ve ‘Başkan hiç hoş gelmedin”, “Talimatlı başkan istemiyoruz’ pankartları taşıyan Halen Gökdemir, Kütüphane Müdürü oldu.
‘Başkan hiç hoş gelmedin’ pankartı taşıdı,müdür oldu
Haberler / Yerel Politika
11 Temmuz 2024 Perşembe 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklı Belediyesi’ndeki “ilginç” atama gündeme oldu. Belediyede çalışanlar memurlar sosyal denge tazminatı sözleşmesini yasal üst sınırdan vereceğini açıklayan Belediye Başkanı İrfan Önal’a tepki olarak eylem düzenledi. Belediye binası önünde ve içinde eylemler 10 gün boyunca devam etti.

DİKKAT ÇEKEN PANKARTLAR

Eyleme katılan memurlardan biri de Halen Gökdemir oldu. Gökdemir, demokratik hakkını kullanırken biraz abartıya kaçtı, taşıdığı pankartlarla dikkat çekti. Gökdemir, “Başkan hiç hoş gelmedin”, “Talimatlı başkan istemiyoruz”, “İşiniz gücünüz çalışan Bayraklı’ya ne oldu” pankartları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

MÜDÜR OLDU

Bayraklı’da SDS krizi sürerken Başkan Önal, kendisini sert sözlerle eleştiren ve taşıdığı pankartlarla belediye içerisinde adından söz ettiren Halen Gökdemir’i Kütüphane Müdürü olarak atadı.  (Gündeme Bakış)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası