Ege Postası
Geri

Bayraklı Belediyesi yaşlıları unutmadı

Bayraklı Belediyesi, Yaşlılar Haftası nedeniyle Türk Sanat Müziği Konseri düzenledi. Şehit Asteğmen Adem Dertsiz yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezinde düzenlenen geceye Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ ve huzur evi yetkilileri katıldı.
Bayraklı Belediyesi yaşlıları unutmadı
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Ekim 2012 Salı 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaşlılarımıza sahip çıkalım

“Yaşlısına sahip çıkmayan bir ülkenin geleceğine sahip çıkmadığı görülür” diyen Başkan Karabağ,  “Ülkenin kalitesi yaşlısına sahip çıkmakla ölçülür. Sizlerin mutluluğunu görmek bizim için en büyük yatırımlardan biridir. Rahat huzurlu bir ortam içersinde nefes alacağınız parklarımızı geliştirdik, güzelleştirdik. Belediyenin araçlarıyla sizlere kültür gezileri düzenlemek istiyoruz. Çanakkale, Anıtkabir, İzmir ve Manisa’nın tarihi yerlerine götürerek yüzünüzdeki mutluluğu görmek yaşama sevincinizi artırmayı düşünüyoruz. Sizlerin mutluluğu için belediyenin imkanlarını sonuna kadar kullanmaya hazırız“ dedi.

Karabağ karanfil dağıttı

Konuşmanın ardından Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı. Şef Zeynep Yüksel yönetimindeki koro birbirinden güzel eserleri salonu dolduran yaşlı misafirleriyle birlikte seslendirdi. Konser sonunda Başkan Karabağ tüm misafirlere karanfil dağıttı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası