Ege Postası
Geri

Bosna-Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Suudi Arabistan'da

Bosna-Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Bojo Lyubiç çeşitli temaslarda bulunmak için Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı'nın daveti üzerine başkent Riyad'a geldi.Bosna-Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı ziyareti sırasında Suudi Şura Meclisi...
Bosna-Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Suudi Arabistan'da
Haberler / Dünya
12 Mayıs 2013 Pazar 03:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bosna-Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Bojo Lyubiç çeşitli temaslarda bulunmak için Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı'nın daveti üzerine başkent Riyad'a geldi.

Bosna-Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı ziyareti sırasında Suudi Şura Meclisi Başkanı Şeyh Abdullah bin Muhammed bin İbrahim al-Şeyh ile Riyad'daki Meclis Binası'ndaki ofisinde bir araya geldi. Görüşmenin başında Suudi Şura Meclisi Başkanı konuğuna tecrübeleri hakkında bilgi verdi. İkili ilişkilerin de ele alındığı görüşmede bu ilişkilerin tüm alanlarda ve özellikle parlamento alanında desteklenmesi ve güçlendirilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanını Bosna'ya davet eden Lyubiç, Suudi Arabistan Hükümeti ve halkına ülkesine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Bosna-Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Suudi Arabistan ziyareti sırasında Suudili üst düzey yetkililerle bir araya geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası