Ege Postası
Geri

Gürcü Rüyası cumhurbaşkanı adayını belirledi

Gürcistan’da Ekim 2013’te gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Gürcistan Başbakanı Bidzina İvanişvili önderliğindeki Gürcü Rüyası koalisyonu kendi adayını açıkladı.Koalisyon,...
Gürcü Rüyası cumhurbaşkanı adayını belirledi
Haberler / Dünya
11 Mayıs 2013 Cumartesi 17:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gürcistan’da Ekim 2013’te gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Gürcistan Başbakanı Bidzina İvanişvili önderliğindeki Gürcü Rüyası koalisyonu kendi adayını açıkladı.

Koalisyon, Gürcistan Eğitim ve Bilim Bakanı ve aynı zamanda başbakan yardımcısı olarak görev yapan Giorgi Margvelaşvili’nin aday olarak seçildiğini duyurdu. İvanişvili’ye ait iş merkezinde bir araya gelen koalisyon kurmayları basına yaptığı açıklamada Gürcistan için önemli bir tercihte bulunduklarını belirtti. İvanişvili ise 43 yaşındaki Margvelaşvili’nin önemli bir şahsiyet olduğunu ve ülke için ideal bir cumhurbaşkanı olacağına inandığını ifade etti.

2012 yılındaki seçim sürecinde İvanişvili tarafından entelektüel ve yakın dost olarak nitelendirilen Giorgi Margvelaşvili bakanlıktaki görevine başlamadan önce Gürcistan Kamu Çalışmaları Enstitüsü rektörü olarak çalışıyordu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası