Ege Postası
Geri

Bulgaristan'da halk oy vermeye başladı

Bulgaristan'da erken genel seçimler sabah saat 07.00'de başladı. Şu ana kadar herhangi bir problemin yaşanmadığını dile getiren yetkililer, seçimin saat 20.00'ye kadar süreceğini fakat sandık başında bekleyenlerin olduğu takdirde bu sürenin...
Bulgaristan'da halk oy vermeye başladı
Haberler / Dünya
12 Mayıs 2013 Pazar 07:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bulgaristan'da erken genel seçimler sabah saat 07.00'de başladı. Şu ana kadar herhangi bir problemin yaşanmadığını dile getiren yetkililer, seçimin saat 20.00'ye kadar süreceğini fakat sandık başında bekleyenlerin olduğu takdirde bu sürenin 21.00'e kadar uzatılabileceğini açıkladılar.

31 seçin bölgesine ayrılan Bulgaristan'da yaklaşık 6 milyon 800 bin seçmen bulunuyor. 240 milletvekili sandelyesi için 7 bin aday yarışıyor. 42'inci meclise girebilmek için parti ve koalisyonların yüzde 4 barajını aşması bekleniyor.

Ülke genelinde 5 uluslararası örgütten 275 gözlemci ve 12 bin yerli gözlemci görev yapıyor. Seçim günü boyunca 14 bin polis asayişi sağlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası