Ege Postası
Geri

CHP İl Başkanı Aslanoğlu'ndan 'gözaltı' tepkisi: Adalet istiyoruz

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi ve eski Genel Müdür Ali Hıdır Köseoğlu hakkında verilen gözaltı kararı sonrasında yapılan işlemlere tepki gösterdi. Aslanoğlu, "Suç bölüştürme çabası değil adalet istiyoruz" dedi.
CHP İl Başkanı Aslanoğlu'ndan 'gözaltı' tepkisi:  Adalet istiyoruz
Haberler / Yerel Politika
25 Temmuz 2024 Perşembe 19:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Alsancak'ta iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesinin ardından yürütülen soruşturma kapsamında hakkında savcılık tarafından yakalama kararı çıkartılan İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi ve eski Genel Müdür Ali Hıdır Köseoğlu'nun durumu hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Bilirkişi raporuna dayanılarak yapılan ikinci dalga operasyona tepki gösteren CHP'li isimler durumu "siyasi operasyon" olarak nitelendirdi. Milletvekillerinin açıklamalarının ardından CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da duruma tepki gösterdi.

 Aslanoğlu şu ifadeleri kullandı:

"İki gencimizi kaybettiğimiz olayın soruşturmasında, devletin kurumu İZSU’nun Genel Müdürünü, devlet adabıyla emniyete davet ederek ifadesine baş vurmak mümkünken, algı yaratmak, şov yapmak, siyasileştirmek için polis baskınıyla aldırmak tanıdık taktiklerdir. Tabii ki soruşturma sonuna kadar sürdürülsün ve suçlular ortaya çıkarılsın. Algı yaratmak için kullanılan taktiklerle, şimdiden olay çarpıtılmak suç bölüştürülmek isteniyorsa buna izin vermeyeceğiz. Suç bölüştürme çabası değil adalet istiyoruz"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası