Ege Postası
Geri

İnan'dan CHP'ye 'gözaltı' tepkisi: CHP kendini kurtarma derdine düştü!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın elektrik faciası soruşturması kapsamında gözaltı kararlarına ilişkin açıklamasına tepki gösterdi.
İnan'dan CHP'ye 'gözaltı' tepkisi: CHP kendini kurtarma derdine düştü!
Haberler / Yerel Politika
25 Temmuz 2024 Perşembe 17:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Alsancak’ta 12 Temmuz'da yaşanan elektrik faciasında sonra soruşturma kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZSU’nun Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi gözaltına alındı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın, "Yargının üzerine büyük bir siyasal baskı olduğunu düşünüyorum" sözlerine AK Parti'den tepki gecikmedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan açıklamasında, "Daha yaşananların travmasını atlatamamışken CHP'nin kendini kurtarma derdine düştüğüne erkenden şahit olmaya başladık!" dedi.

AK Partili İnan'ın açıklaması şu şekilde;

"Sağanak yağışın ardından su birikintisine basarak kaybettiğimiz Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’ın acıları hala tüm ülkenin kalbinde taze!

Daha yaşananların travmasını atlatamamışken CHP'nin kendini kurtarma derdine düştüğüne erkenden şahit olmaya başladık!

Elektrik faciasıyla ilgili adli makamların yürüttüğü soruşturmaya bir CHP milletvekilinin müdahil olmaya çalışmasını oldukça tehlikeli ve şüpheli buluyorum. Soruşturmayı ve yargı görevini yapanları etki altına almaya çalışamazsınız!

Hiçbir makam, merci veya kişi, yargı yetkisinin kullanılmasında mahkemelere ve hakimlere tavsiye ve telkinde bulunamaz!"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası