Ege Postası
Geri

CHP Karabağlar'a Lider övgüsü!

Yerel seçimlerde Karabağlar’da seçim kazanan CHP İlçe Örgütü, Genel Merkeze çıkarma yaptı. İlçe Başkanı Polat Manduz, ilçe yöneticileri ve CHP’li belediye meclis üyeleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü.
CHP Karabağlar'a Lider övgüsü!
Haberler / Yerel Politika
10 Haziran 2014 Salı 16:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Karabağlar İlçe Örgütü, Genel Merkeze çıkarma yaptı. İlçe Başkanı Polat Manduz, ilçe yöneticileri ve CHP’li belediye meclis üyeleri sabah saatlerinde otobüsle Ankara’ya gitti. Karabağlar ilçe örgütü, Genel Merkez'de Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Sezgin Tanrıkulu ve Genel Sekreter Gürsel Tekin’le bir araya geldi. Grup, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile de 15 dakika görüştü.

RAPOR VERDİ
İlçe Başkanı Manduz, ilçe danışma kurulu sonrasında seçim sonuçlarına yönelik hazırlanan raporu Kılıçdaroğlu’na teslim etti. CHP Karabağlar örgütüne İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam eşlik etti.


"ÇALIŞAN ÖRGÜTSÜNÜZ"
Genel Merkez mesaisi hakkında  Ege Postası’na bilgi veren Manduz,şunları söyledi;  “Genel Başkanı ziyaret ettik. Kendisiyle sohbet ettik. Danışma kurulundaki konuşmalarımızı rapor haline getirmiştik. Kendisine raporu verdik. Bize başarılar diledi.Genel Başkanımız  ‘Örgüt istediğinde her şeyi yapar. Çalışan örgütsünüz .Karabağlar’dan seçim sürecinde iyi haberler alamıyorduk seçimin kazanılmasından mutlu olduk’ dedi. Genel Başkanımızın sözleri bizi hem mutlu etti hem de daha da motive etti" 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası