Ege Postası
Geri

CHP Menderes’te toplu katılım töreni

CHP Menderes’te üye kabul töreni pazartesi günü gerçekleşecek.
CHP Menderes’te toplu katılım töreni
Haberler / Yerel Politika
26 Temmuz 2024 Cuma 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Menderes İlçe Kadın Kolları tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında partiye kazandırılan 100’ü aşkın Menderesliye düzenlenecek törenle parti rozeti takılacak. Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zahide Kurun’un da katılacağı üye kabul töreni 29 Temmuz Pazartesi günü saat 21.00’de Menderes Belediyesi Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek.

‘’Büyüyerek iktidara yürüyoruz’’

Yerel seçimlerde yakalanan başarının ardından örgüt olarak çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini ifade eden CHP Menderes İlçe Başkanı Ersin Gür, ‘’ Partimizin vizyonu ve misyonu doğrultusunda, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarından asla vazgeçmeden ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkarmak için büyük emek harcıyoruz. Bunun da karşılığını yerel seçimlerde aldık. Şimdi sıra genel seçimlerde. Bu hedef doğrultusunda da yorulmak bilmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızın bir meyvesi olarak da gördüğüm, iktidara yürüyüş ve ilerleyişimizin habercisi olan üye kabul töreni ile örgütümüz daha da güçlü bir hal alacak. Pazartesi günü gerçekleştireceğimiz üye kabul töreninde kadın kollarımızın saha çalışmaları neticesinde partimize kazandırdığı 100’den fazla kişiye rozetlerini takacağız. Örgütümüze hayırlı, uğurlu olsun.’’ dedi.

‘’Kadınlarımızla güçlüyüz’’

CHP Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurdan Güner ise sahada etkin şekilde yer aldıklarını ifade ederek, ‘’ Menderes’imiz de girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında da partimize kazandırdığımız yeni üyelerimize rozetlerini takacağız. Bu çalışmada emeği geçen tüm kadınlarımıza teşekkür ederim. Kadınlarımızla daha güçlü ve daha etkin şekilde partimizi iktidara taşıyacağız.’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası