Ege Postası
Geri

CHP Ödemiş Kongresinde 400 delegenin 171'i oy verdi: Başkan Eriş 'istenmeyen adam!'

Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Olağan Kongresinde 400 delegeden 171’nin oyunu alan Belediye Başkanı Mehmet Eriş en fazla çizik yiyen isimlerden oldu. Ödemiş kongresinde ortaya çıkan bu sonuçların ardından CHP kulislerine de yansıyan “istenmeyen adam” iddiaları doğrulandı.
CHP Ödemiş Kongresinde 400 delegenin 171'i oy verdi: Başkan Eriş 'istenmeyen adam!'
Haberler / Yerel Politika
14 Ağustos 2023 Pazartesi 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi'nde kurultay takvimi işliyor. 5 Ağustos'ta başlayan ilçe kongreleri süreci tüm hızıyla sürüyor. Ödemiş Olağan İlçe Kongresi Belediye Düğün Salonu ve Kongre Merkezi'nde dün yapıldı. Mustafa Turan'ın aday olmadığı kongrede Bülent Eker tek aday olarak girdiği seçimde ilçenin yeni başkanı seçildi.

Öte yandan Eker başkanlığındaki 16 kişilik yönetim içinde dört belediye çalışanı ve belediyeye hizmet veren bazı iş adamlarının olması da dikkat çekti.

ÖRGÜT ERİŞİ ÇİZDİ!

Seçimde sandıkların açılmasının ardından 400 delegenin olduğu kongrede oy kullanan 215 üyenin sadece 171 Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’e oy verdi. Oylama sonucunda kongrede en fazla çiziği alan isim olması dikkat çekti.

ERİŞ KONUŞURKEN, SALON BOŞALDI

Kongrede söz alan Eriş’in kürsüye geçmesi ile eş zamanlı olarak bir kısım delegenin salon dışına çıkması da Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kongre delegelerinin belediye başkanından rahatsız oldukları yorumunu da beraberinde getirdi.

 

 

CHP Ödemiş'te Bülent Eker dönemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası