Ege Postası
Geri

Cep sinemasında şölen devam ediyor

Aliağa Belediyesi Cep Sineması’nda sinema şöleni devam ediyor. Ekim ayı içinde hafta içi ve hafta sonu 17.30 ve 20.30 saatlerinde olmak üzere aynı gün 2 kez gösterime girecek filmler; Cehennem Melekleri 2, Saftirik Greg’in Günlüğü, Napcaz Şimdi.
Cep sinemasında şölen devam ediyor
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ekim 2012 Cuma 09:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BİRBİRİNDEN KEYİFLİ FİLMLER

Vizyondaki filmleri Aliağalılarla buluşturan Cep Sineması’nda Ekim ayı sonuna kadar birbirinden güzel 3 film gösterime giriyor. Kadrosunda Arnold Schwarzenegger ve Jean-Claude Van Damme gibi aksiyon sinemasının gözde oyuncularının yer aldığı “Cehennem Melekleri 2”, 18 Ekim tarihine kadar izlenebilecekken, 19-25 Ekim tarihlerinde “Saftirik Greg’in Günlüğü”, 26 Ekim- 1 Kasım tarihlerinde ise yerli yapım “Napcaz Şimdi” filmleri gösterimde olacak.

 

ÖĞRENCİLERE 2,5 YETİŞKİNLERE 5 LİRA

Açıldığından bu yana kentteki sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Aliağa Belediyesi Cep Sineması’nda hafta içi ve hafta sonu gösterimi yapılacak filmlerin seansları 17.30 ve 20.30. Bilet fiyatları ise yetişkinler için 5, öğrenciler için 2,5 Lira.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası