Ege Postası
Geri

Delican seçim çalışmalarına hız verdi

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Göztepe Spor Kulübü, İzmir Esnaf Sanatkarlar Odası ve İzmir Eczacılar Odası’nı ziyaret etti. Delican seçim çalışmalarına hız verdi
Delican seçim çalışmalarına hız verdi
Haberler / Yerel Politika
30 Eylül 2015 Çarşamba 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seçim çalışmalarına hızla devam eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican kentteki sivil toplum kuruluşlarına çıkarma yaptı. Sivil Toplum Kuruluşlarını kentin dinamoları olarak niteleyen Başkan Delican, “AK Parti olarak 1 Kasım’da zafer kilitlendik. Kentimizin tüm sorunlarını, sivil toplum kuruluşlarımızın istek ve taleplerini yakından takip ediyoruz. Kentin dinamikleri olan sivil toplum kuruluşlarımızın, esnafımızın, sanayicilerin, tüm odalar ve borsaların hükumetimizden taleplerini ilk ağızdan genel merkezimize ileterek çözümlerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Göztepe stadına kavuşuyor
Göztepe Spor Kulübünün süregelen stat sorunun çözümünde sona gelindiğini belirten Delican, “Göztepe Spor Kulübümüzün yıllardır süregelen stat sorunun en ivedi şekilde çözmek için Spor Bakanlığımızla görüşmelerimiz sürüyor. İzmir’de sporun gelişimi için tüm kulüplerimize aynı değeri veriyoruz. Tüm takımlarımızın kentimizi uluslararası arenada temsil etmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hükümetimiz İzmir’de yapılacak stat projelerini yakından takip ediyor.  Stat konusu en kısa zamanda çözülecek ve İzmir takımlarımız statlarına kavuşacaktır” diye konuştu. Ziyaretin ardından Göztepe Spor Kulübü Yöneticileri AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’a sırtında isminin yazdığı forma hediye etti.


Temaslarına İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’yu ziyaret ederek devam eden Delican, Mutlu’ya geçtiğimiz hafta kaybettiği ağabeyi için taziyelerini iletti. Son olarak yeniden İzmir Eczacılar Odası Başkanı olan Tuncay Sayılkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Delican, sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerine sık sık devam edeceğini vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası