Ege Postası
Geri

Egemen Bağış, Yıldırım'ın Adaylığını Açıkladı

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Twitter'dan verdiği mesajla Binali Yıldırım'ın İzmir adaylığıyla ilgili dedikoduları kuvetlendirdi.
Egemen Bağış, Yıldırım'ın Adaylığını Açıkladı
Haberler / Yerel Politika
28 Kasım 2013 Perşembe 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Twitter hesabından Paris'te oylaması süren EXPO seçimi sırasında çekilen ve Bakan Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun da olduğu bir kare fotoğrafı paylaştı ve ilginç bir mesaj yazdı.

"İZMİR'İ HAKETTİĞİ YERE GETİRECEK"
Bakan Bağış, tweetinde şunları yazdı: "Maalesef son günlerde yaşanan sel nedeniyle İzmir'in kötü yönetimlerin elinde nasıl mahvolduğunu, nasıl yazık edildiğini ibretle izledik. Sel felaketi gösterdi ki, önümüzdeki yerel seçimler İzmir'i hak ettiği noktalara, modern belediyeciliğe kavuşturacak bir milad olacaktır. O miladın bir YILDIRIM gibi İzmirlilerin gönlüne düştüğünü ve şimdiden heyecan oluşturduğunu memnuniyetle görüyoruz."



İZMİR İÇİN EN KUVVETLİ ADAY
Son günlerde Ulaştıma Bakanı Binali Yıldırım'ın ismi Ak Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak geçiyor. Bakan Bağış'ın bu tweeti de Yıldırım'ın aday gösterilmesinin kesin olduğunu akıllara getirdi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası