Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu’ndan İzmirli gençlere altın öğüt

İzmir’den Ankara’ya giden ve CHP Grup Toplantısına damga vuran 300 partili gence CHP Lideri öğüt verdi.
Kılıçdaroğlu’ndan İzmirli gençlere altın öğüt
Haberler / Yerel Politika
27 Kasım 2013 Çarşamba 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Gençlik Kolu Ankara’ya 7 otobüsle çıkarma yaptı. Yaklaşık 300 partili genç önce TBMM CHP Grup toplantısına katıldı, daha sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Gençler Milletvekilleri ve Genel Başkan yardımcılarıyla da sohbet etme imkanı buldular.

TOPLANTIYA DAMGA VURDULAR

CHP İzmir Gençlik Kolları CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na moral verdi. Ankara’ya 300 kişilik bir çıkarma yapan CHP’li gençler, CHP grup toplantısında salonu “Başbakan Kemal”, tezahüratlarıyla inletti. Renkli görüntüler oluşturan gençlerin coşkusuna salondaki vekiller ve genel başkan yardımcıları da ortak oldu.

ÖNCE TEŞEKKÜR SONRA ÖĞÜT
Grup toplantısında ardından soluğu CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun yanında alan İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan ve beraberindeki partili gençlere  CHP Lideri’nden altın niteliğinde öğütler geldi.Kılıçdaroğlu partili gençlere grup toplantısında yarattıkları coşku için teşekkür ettikten sonra “Parti içi çekişmelere bulaşmayın, dedikodudan uzak durun” dedi.

ÇALIŞIN 30 İLÇEYİ RAHATLIKLA ALIRIZ
CHP Lideri’yle yaklaşık 15 dakika konuştuklarını söyleyen Soydan, “ Genel Başkanımız bize ‘çalışın’ talimatı verdi. İzmir'de Büyükşehir ve 30 ilçe belediyesinin rahatlıkla alınabileceğini belirtti.Parti içi önemli mesajlarda verdi. ‘Parti içi çekişmelerden, dedikodudan ve kavgadan uzak durun’ öğüdünü verdi." dedi. 

KILIÇDAROĞLU'NA 10 BİN İMZA

Bu arada CHP Konak Gençlik Kolları Başkanlığı,  seçim barajının düşürülmesi ile ilgili topladığı 10 bin imzayı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na teslim etti.

TOPLANTI İÇİN GELECEK
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aralık ayının ikinci haftasında İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde yaklaşık bin gencin katılımıyla düzenlenecek “Gençler konuşuyor Kılıçdaroğlu dinliyor” adlı toplantıya katılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası