Ege Postası
Geri

Pazarcılar Odası ziyareti

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi(MHP) Şehzadeler Belediyesi Başkan Aday Adayı Cem Çöllü, Manisa Umum Pazarcılar Odası’nı ziyaret ettik. Oda Başkanı Halim Şener ile bir araya gelen Çöllü, Manisa’nın yakın zamanda daha modern Pazar yerlerine kavuşacağını söyleyerek sorunları yakından bildiğine dikkat çekti. Başkan Halim Şener’de son yıllarda belediyenin pazarcıların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini anımsatarak “ Manisa Belediyesi isteklerimizi yerine getiriyor. İnşallah büyük ve kapalı Pazar yerine kavuşacağız”dedi.
Pazarcılar Odası ziyareti
Haberler / Yerel Politika
27 Kasım 2013 Çarşamba 17:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MANİSA-Ziyaretlerine devam eden MHP Şehzadeler Belediyesi Başkan Aday Adayı Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü, MHP Şehzadeler İlçe Teşkilat Başkanı Çağrı Tuatay ile Halim Şener’i odasındaki makamında ziyaret etti. Ziyarette adaylığı ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Cem Çöllü, Manisa Belediyesi’ndeki görevi nedeniyle pazarcılar odası ve pazarcı esnafı ile sık sık bir araya geldiğini ve sorunlarını yakından bildiğini söyledi. Çöllü, Manisa’nın yakın zamanda daha modern pazaryerlerine kavuşacağını da söyleyerek şöyle konuştu; “ Manisa Belediyesi’ndeki görevimizin ardından halkımıza hizmete devam etmek için bir yola çıktık. İnşallah rabbim çıktığımız bu yolda bizleri utandırmaz. Ziyaretlerimizi yavaş yavaş yapıyoruz. Bu kapsamda da sizleri de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunmak istedik. Pazarcı esnafının sorunlarını yakından biliyoruz. Zaten Manisa Belediyesi olarak görevde bulunduğum süre içerisinde sizlerden gelen taleplere elimizden geldiğince cevap verdik. İnşallah bundan sonra da rabbim bu görevleri bizlere nasip ederse hizmetlerimiz devam edecek”.

Belediye hep yanımızda oldu
Manisa Belediyesi’nin son yıllarda pazarcı esnafıyla yakından ilgilendiğini söyleyen Oda Başkanı Halim Şener’de kapalı ve modern Pazar yeri için projeleri dört gözle beklediklerini söyledi. Şener; “ Manisa Belediyesi ile şu ana kadar bir problem yaşamadan Manisalılara hizmet etmeye götürdük. Sağ olsun sizlerde, Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’de isteklerimizi imkanlar doğrultusunda yerine getirdi. Sizlerinde çalışmalarını biliyoruz. Herkes için hayırlısı olsun. Sizlere de adaylığınızda başarılar dileriz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası