Ege Postası
Geri

Hamza Dağ karşılamasında Cumhur'dan mesaj seli: Teşkilat Dağ'ı bağrına bastı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, hava yolu ile bugün kente geldi. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı konuşmasında, "Bilal Saygılı, "Bu şehir… Güzel İzmir; yıllardır öngörüsüzlüğün, kifayetsizliğin ve plansızlığın; halkının derdiyle dertlenmeyen vurdumduymaz bir idarenin kıskacında zaman kaybetmiş; örselenmiş; bitap düşmüştür! Bu şehir… Güzel İzmir; çeyrek asırdır kendisini İzmir yapan değerlerden, hak ettiklerinden mahrum bırakılmış, sadece çehresi değil, her bir uzvu, her bir hücresi hasta edilmiştir. Peki; şifası nerededir? Kimdedir? Başta İstanbul olmak üzere; pek çok şehri ayağa kaldıran kadroların kurduğu bu çatıdadır! AK Parti’nin cefakâr, kararlı, dinamik ve üretken mayasındadır… O şifanın adı; İzmir için Hamza Dağ’dır… " dedi.
Hamza Dağ karşılamasında Cumhur'dan mesaj seli: Teşkilat Dağ'ı bağrına bastı
Haberler / Yerel Politika
20 Ocak 2024 Cumartesi 09:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir teşkilatları, Recep Tayyip Erdoğan'ın resmen açıkladığı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ı bağrına bastı. 

Dağ için Adnan Menderes Havaalanı’nda karşılama töreni yapılıyor. Karşılama töreni için teşkilatlarda hazırlıklar tamamlandı. Havalimanında gövde gösterisi yapmak isteyen AK Parti teşkilatı, törene katılmak isteyen vatandaşları otobüslerle havalimanına taşıdı. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı açılış konuşmasında, " Vakit tamam…  Zamanı geldi… İzmir’in arkasında dağ, dağına çiçek, yarasına şifa, hasretine vuslat olma vakti… İzmir’e çıkan her yolu aydınlattık, şimdi en yalnız ve ıssız kalmış yollarını aydınlatma vakti… Ne diyor Hacı Bayram Veli Hazretleri;  İnsan şehri inşa ederken, aslında taşın toprağın arasında kendisini inşa eder… Gönülde her ne var ise, şehir olarak görünür.  Gönlü taş olanın şehri taş, gönlü aşk ile dolu olanın şehri gülistan olur…" ifadelerine yer verdi. 

"ŞİFA HAMZA DAĞ'DIR" 

İzmir'in hasta edildiğini ileri süren Bilal Saygılı, "Bu şehir… Güzel İzmir; yıllardır öngörüsüzlüğün, kifayetsizliğin ve plansızlığın; halkının derdiyle dertlenmeyen vurdumduymaz bir idarenin kıskacında zaman kaybetmiş; örselenmiş; bitap düşmüştür! Bu şehir… Güzel İzmir; çeyrek asırdır kendisini İzmir yapan değerlerden, hak ettiklerinden mahrum bırakılmış, sadece çehresi değil, her bir uzvu, her bir hücresi hasta edilmiştir. Peki; şifası nerededir? Kimdedir? Başta İstanbul olmak üzere; pek çok şehri ayağa kaldıran kadroların kurduğu bu çatıdadır! AK Parti’nin cefakâr, kararlı, dinamik ve üretken mayasındadır… O şifanın adı; İzmir için Hamza Dağ’dır… Onun tüm bu özellikleri taşıdığı özünde; milletin ta kendisi olan duruşunda; dava ve hizmet adamlığındadır. Şifa; onun adaletindedir, başarılarındadır. Ben değil; biz diyen, önce İzmir diyen gönlündedir…" dedi. 

"HAMZA DAĞ İLE VAKİT TAMAM" 

Her şehirde çığır açıldığına vurgu yapan Saygılı, "İzmir’in yetiştirdiği ve yıllardır İzmir için çırpınan; kalbi hep İzmir için çarpan, bir İzmir sevdalısı; Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ ile o vakit bu vakit… Bizim için bir şehrin ve o şehrin insanlarının maddi manevi varlıkları kutlu bir emanettir. Ne ülkeyi yönetirken ne de şehirleri; bulunduğumuz makamlardan güç almadık, güç verdik… Yönünü geleceğe çeviren, kendi içinde kalkınan, marka şehirler, akıllı şehirler, başı dik şehirler tesis ettik… Bize güvenen her şehirde çığır açtık, Cumhuriyet tarihinin en büyük eserlerini kazandırdık… Şimdi sıra İzmir’de… Sıra, Hamza Dağ Başkanımız ile İzmir’in yüzünü ağartmakta, göğsünü kabartmakta. Şimdi sıra; bu şehirde, tarihimize yaraşır, insanımıza yakışır bir belediyecilik dönemini başlatmakta… Şimdi sıra kendi için değil kenti için çalışma dönemi…" ifadelerini kullandı. 

"İZMİR EMANETİ BAĞRINA BASACAK"

Saygılı sözlerini, "Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan; İzmir’i Hamza Başkanımıza, Hamza Başkanımızı İzmir’e emanet etti. Buradan ancak güven çıkar, rızık çıkar, sadakat çıkar. Buradan ancak gönüldaşlık çıkar… İnanıyoruz ki; İzmir emanetini bağrına basacaktır. İnanıyoruz ki; İzmir Hamza Dağ diyecek, koşulsuz hizmet diyecektir…Son söz olarak diyorum ki; Mademki AK Parti belediyeciliğini büyükşehir ve 30 ilçede yaşamak için; İzmir hazır ve kararlı! Madem İzmir'li hazır ve kararlı! O zaman biz de buradan söz verelim: Yerel seçim çalışmalarını bugün burada başlatmak için hazır mıyız? Kararlı mıyız?  Durmadan yorulmadan çalışmak için  hazır mıyız? Yerel seçimlerde bütün belediyelerde başarılı olmak için kararlı mıyız?  Çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmamak için gece gündüz çalışmaya hazır mıyız? Karalı mıyız?" ifadeleriyle sonlandırdı. 

"ZİLLETİN İHMALLERİNDEN KURTARACAĞIZ" 

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise açıklamasında, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Milletimizin ve devletimizin hayrına iş birlikleri kurdu. Millete hizmet etmek için var gücümüze Cumhur İttfiakı diyeceğiz. MHP dünyaya Türkçe bakan gelişmeleri Türkçe okuyan, yaşadığımız yüzyılı Türkiye Yüzyılı yapmaya kararlıdır. MHP'nin meselesi bugün yine millet, yine devlettir. Biz bugüne kadar her koşulda Türk milletinin yanında olduk. 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İtfakının damgasını vurmak milletimize hizmet etmek önceliki amacımızdır. Bu amacı gerçekleştirmek için milletimizin desteğiyle yerel seçimlerde milletimizi zilletin ihmallerinden kurtaracağız, İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla yerel yönetimleri kurmak. Merkezi yönetimle uyumlu güçlü belediyeler oluşturmak ve ayrıştırmadan İzmir için canla başla Hamza Dağ'ın yanında çalışacağız ve helal oylara talip olacağız" diye konuştu.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ise, "İzmir'de vakit Cumhur İttfiakı Hamza Dağ belediye başkanlığı dönemidir" mesajını verdi. 

"KOLLARI SIVAMA VAKTİ"

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ise, "Bugün İzmir için tarihi bir gün. Bugün İzmir'e hizmet etme aşkımızı bir kere daha ilan ettiğimiz gün. Bugün İzmirlilere sevdamızı haykırdığımız bir gün. Bugün tüm İzmirlilerin desteğiyle Kınık'tan Beydağa'a kadar tüm hemşehrilerimizin desteğiyle 31 Mart gecesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreceğizmiz Hazma Dağ'ı.Hazma Dağ dürüstlüğü, vefası ve gençliğiyle bu şehre çok büyük hizmetler kazandırdı. Her görüşten hemşehrilerimizin başı sıkıştığında derdini anlattığı bir isim. Bu teşkilatların bağrından kopup gelmiş bir isim. İzmir onu tanıyor, o da bu kentin sokaklarını tanıyor. Şimdi İzmir için kollarımızı sıvama vakti" dedi. 

"25 YILIN SORUNU 1 SENEDE ÇÖZÜLECEK" 

İzmir seçim sonuçları sebebiyle üzüldüklerini anlkatan İnan, "Bizim İzmir'e, Cumhurbaşkanımıza verilmiş sözümüz var. Her yerel seçimde İzmir'in sonuçlarını gördüğümüzde çok üzüldük. Üzüntümüzün sebebi çok emek vermemizdi. Ama asla seçmenimize suç atmadık. Her zaman kusuru kendimize gördük, çuvaldızı kendimize batırdık. Şimdi tüm İzmirlere sesleniyoruz bu şehri 25 yıldır geriye götürenlerden, kendini düşünenlerden, beceriksiz yöneticlerden kurtarın. Çocuklarımız için aşk ile çalışmayı sabırsızlıkla bekleyen Hazma Dağ'a ve AK Parti'ye bir dönem fırsat verin. İzmir'in tüm sıktınılarını ilk 1 senede Hamza Dağ çözecektir. İzmire yakışmayan sıkıntıları kent gündeminden çıkaralım. Biz İzmir'imiz için yerelde AK Partili başkanımızla eser siyaseti neymiş gösterelim. 8 aydır bu şehirde yaşayan insanlar trafikten dolayı, çöplerden dolayı cinnet geçirtmeye hakkı yok. İzmir'i çantada keklik görerek pazarlık mazlemesi yapamazlar. Hala adayları belli değil. Çünkü kral çıplak. Bu duruma rağmen hala izmir'imize ihanet ediyorlar. İzmir kendi adayını kendi belirler. İzmir İstanbul'daki eş başkanlık yarışının uydusu olmaz. Bizim adayımız İmzirli. 31 Mart gecesi kadınlarımızla, gençlerimizle kazanacağız" dedi.

 

AK Parti'nin Büyükşehir Adayı Hamza Dağ İzmirlilere seslendi: Yağmur yağınca şarkı söyledi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası