Ege Postası
Geri

KAHİAD üyeleri STK'larla iftar yemeğinde buluştu

Kırşehir Ahi İşadamları Derneği (KAHİAD) üyeleri, sivil toplum kuruluşları (STK) üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. KAHİAD merkezinde gerçekleşen programa, Kırşehir Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu, Ticaret Odası Meclis...
KAHİAD üyeleri STK'larla iftar yemeğinde buluştu
Haberler / Genel
29 Temmuz 2013 Pazartesi 01:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırşehir Ahi İşadamları Derneği (KAHİAD) üyeleri, sivil toplum kuruluşları (STK) üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

KAHİAD merkezinde gerçekleşen programa, Kırşehir Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu, Ticaret Odası Meclis Başkanı Müfit Göçen, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa İzzet Doğan, Memur-Sen İl Başkanı Ali Rıza Aka, Türkiye Kamu-Sen İl Bşk.Yrd. Yusuf Aydın, Türk Ocağı Başkanı Süleyman Doğan, Yeşilay Temsilcisi Müşerref Acer, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Sarıca, Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneğini Başkanı Servet Avkapan, Seyfe Gölü Ekoloji Dernek Başkanı Ömer Çetiner, Türkiye Teknik Elamanlar Vakfı İl Başkanı Ramazan Uzun ve Kırşehir Yazarlar ve Şairler Derneği Bşk.Yrd. İbrahim Düğer katıldı. Birlikte yapılan iftarda başkanlar birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Açılış konuşmasını yapan KAHİAD Başkanı Murat Baran, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bugünlerde KAHİAD, Kırşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını iftar sofrasında bir araya gelerek şehrin kalkınması için hepimizin el ele çalışmamız gerekmektedir” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası