Ege Postası
Geri

Karataş'tan Zeybekçi'ye sert yanıt

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İzmir ziyaretinde Türkiye'de ekonomik kriz olmayacağını söyleyen ve MHP'nin koalisyon görüşmelerindeki tavrını eleştiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye sert çıktı. Karataş, Zeybekci'nin Sarıyer'de 11 milyon liralık yalısını hatırlatarak, "Zeybeklik ikiyüzlülük değildir, halktan görünüp Boğaz'da yalı almak değildir. Karataş'tan Zeybekçi'ye sert yanıt
Karataş'tan Zeybekçi'ye sert yanıt
Haberler / Yerel Politika
23 Ağustos 2015 Pazar 14:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İzmir'de partililere yaptığı konuşmasında koalisyon görüşmelerine değinerek, "Bu millet sözünü bir kere daha söyleyecek. Millet kimin samimi olduğunu gördü. Önüne beş altenatif koyduk. Yine ’hayır’ dedi. Sen demiyor muydun 'bedemizi ülke, millet için taşın altına koyarız’ diye" konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye tepki gsöterdi. Karataş, şöyle konuştu: 


"AKP'nin ilkesizliğine ortak olmayacağız. Yanlışlarını itiraf edeceklerine başkalarını suçluyorlar. Ülke kan gölü, gençler umutsuz, çalışan çaresiz. Bunun tek sebebi AKP hükümeti. Bir de gelmiş bize samimiyetten bahsediyor. Meydanı boş bulmuş sallıyor. Millet sizin samimiyetinizi teröristlerle imzaladığınız Dolmabahçe protokolünde gördü, Habur'da teröristleri davul zurnayla karşılarken gördü, çözüm denilen çözülme sürecinde PKK'yı güçlendirirken gördü, 17-25 Aralık'ta yatak odalarından çıkan para sayma makinelerinde gördü. Sayın Bakan gelmiş koalisyon görüşmelerinde MHP'ye yükleniyor. Siz bizi günlerce oyladığınız CHP' mi sandını? MHP sizi ve ekabirinizi çok iyi tanıyor, hedefinizi ve amacınızı çok iyi biliyor. Hamasi nutukları bırakın da hesap verin."


"ZEYBEKLİK İKİYÜZLÜLÜK DEĞİLDİR"
Ekonomi Bakanı, AK Parti Denizli Milletvekili Zeybekci'nin "Gelmez arkadaşlar. Allah aşkına ben söylüyorum gelmez" diyerek Türkiye'de ekonomik kriz olmayacağı yönündeki açıklamasını da hatırlatan Karataş, "Dolar rekor kırıyor, borsa çakıldı, faizler arttı. Tarımda ürünler para etmemiş, her şey ithal, üretim durdu, yatırımcı önünü göremiyor. Dolar frenlenmezse iflaslar başlayacak. Huzur ve güven yok. Ekonominin patronu, ülkede ekonomik kriz olmayacağını söylüyor, aksini iddia edenlere 'kefen parası bulamazsınız' diyerek, beddua ediyor. Zeybeklik ikiyüzlülük değildir. Halktan görünüp de Boğaz'da yalı almak değildir. Rüzgar hep aynı yönden esmez." 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası