Ege Postası
Geri

Kocaoğlu'nun delege seçildiği mahallede iptal kararı

CHP İzmir’de delege seçimlerinde çift listenin yarıştığı ve her iki listede yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun delege seçildiği Bornova Erzene Mahallesi’ndeki seçim, ilçe yönetiminin kararıyla iptal edildi. Karar il yönetimine bildirildi.İlçe yönetiminin aldığı karara il başkanlığı nezdinde itiraz edileceği öğrenildi. Kocaoğlu'nun delege seçildiği mahallede
Kocaoğlu'nun delege seçildiği mahallede iptal kararı
Haberler / Yerel Politika
22 Ağustos 2015 Cumartesi 18:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de delege seçimleri devam ederken,  CHP Genel Merkezi, İzmir İl Başkanlığı’nın talebi üzerine hafta sonu yapılması gereken delege seçimlerini durdurma kararı almıştı. İzmir Örgütü’nde tüm dikkatler Pazartesi günü tüm sürecin durdurulup durdurulmayacağıyla ilgili çıkacak  karara çevrilirken, ilçe yönetimleri mahallelerde gerçekleşen delege seçimlerine yapılan itirazları bir bir karara bağlıyor.

KOCAOĞLU’NUN MAHALLESİNDE FLAŞ KARAR
Çift listenin yarıştığı ve her iki listede yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun delege seçildiği Erzene için CHP Bornova İlçe Yönetimi flaş bir karar aldı.

SANDIKTAN ÇIKAN OY PUSULALARINDA İKİ FARKLI İSİM
İl yöneticileri Metin Atmaca ve Osman Peri gibi isimlerin  desteklediği kırmızı listenin, Belediye Başkanı Olgun Atila'ya yakın isimlerle,ilçe yönetimi ve eski ilçe başkanı Enver Dündar’ın desteklediği mavi listeye karşı zafer kazandığı Erzene’de seçim ilçe yönetiminin kararıyla iptal edildi. İlçe yönetimi,  kazanan listenin sandıktan çıkan oy pusulalarının bir kısmında delege listesinde farklı bir ismin yer aldığının tespit edilmesi nedeniyle bu kararı aldı.

KARAR TEPKİ ÇEKTİ
Karar il yönetimine bildirildi. İlçe yönetiminin aldığı karara il başkanlığı nezdinde itiraz edileceği öğrenildi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası