Ege Postası
Geri

Karşıyaka Kadın Gücü Platformu kuruldu

CHP Karşıyaka’da kadın kolları koltuğu boş ancak sahadaki çalışma aynen devam… İlçe ana kademe yönetimiyle yaşanan uyumsuzluk nedeniyle istifa kararı alan ilçe kadın kolları yönetimi ilçe binasında partili kadın üyelere duygusal bir veda yapmıştı. Ancak bu veda fazla uzun sürmedi. Uyumlu ve başarılı çalışmalara imza atan yönetim ve partili kadın üyeleri Karşıyaka Kadın Gücü Platformu çatısı altında bir araya geldi. Platform her hafta Salı günü Latife Hanım Köşkü’nde toplantı yapacak. Haftalık çalışma programları oluşturacak olan platform üyeleri saha çalışmasında hem yeni atanacak ilçe kadın kollarına hem de il kadın kollarına destek olacak.
Karşıyaka Kadın Gücü Platformu kuruldu
Haberler / Yerel Politika
5 Mart 2013 Salı 16:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Karşıyaka'da eski İlçe Başkanı Adnan Alabay’ın tutuklanmasının ardından gerçekleşen olağanüstü ilçe kongresinde başkanlığa İl Başkanı Ali Engin’in desteklediği Ali Karaege’nin seçilmesi sonrası ilk artçı deprem yaşanmış ve partinin Karşıyaka’da bir çok başarılı çalışmasında aktif rol oynayan İlçe Kadın Kolları'nda başkan Sem İzgür ve yönetim istifa kararı almıştı.

İZGÜR VE BALCI
İlçe ana kademe yönetimiyle yaşanan uyumsuzluk nedeniyle istifa kararı alan ilçe kadın kolları yönetimi ilçe binasında partili kadın üyelere duygusal bir veda yapmıştı. Ancak bu veda fazla uzun sürmedi. Uyumlu ve başarılı çalışmalara imza atan yönetim ve partili kadın üyeleri Karşıyaka Kadın Gücü Platformu’nda bir araya geldi. Platformun oluşmasında en etkin iki isim Karşıyaka eski Kadın Kolları Başkanı Sema İzgür ve son ilçe kongresinde Ali Karaege’ye rakip olan Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Nurşen Balcı…



HER HAFTA SALI TOPLANTI
İstifa sürecinin ardından kadınlar arasında küslük, çalışmalarda kopukluk ve aksama yaşamamak istemeyen kadın üyelerin isteğiyle kurulan platform her hafta Salı günü Latife Hanım Köşkü’nde toplantı yapacak. Haftalık çalışma programları oluşturacak olan platform üyeleri saha çalışmasında hem yeni atanacak ilçe kadın kollarına hem de il kadın kollarına destek olacak. Böylece partinin İzmir’de kalesi diye lanse edilen Karşıyaka’da yaşanan istifalar nedeniyle duran kadın kolları çalışmaları platform sayesinde devam edecek ve partili kadınlar sahada çalışmalarını aksatmamış olacak.

"ALTERNATİF DEĞİLİZ"
Oluşumun içinde yer alan Belediye Meclis Üyesi Nurşen Balcı, ilçe yönetimine karşı alternatif bir yönetim olmadıklarının altını çizerken, “ Biz çorbada tuzumuz olsun istiyoruz. İlçe yönetimiyle yaşanan bir uyumsuzluk vardı ve kadın kolları istifa etti. Ben istifa etmemeleri için bastırdım. Ancak böyle bir karar aldılar. Kadın üyelerimiz çok üzüldü. Bizde bir araya gelerek ne yapacağımızı düşündük ve platform oluşturmaya karar verdik.Hepimiz CHP’liyiz ve amacımız partimizi iktidar yapmak. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu da başbakan yapmak” dedi.

"BAŞKAN YOK"
Seçim süreçlerinde kadınlara büyük iş düştüğünü belirten Balcı, “İstifa sürecinden sonra sıkıntı yaşanmasını istemedik. Çalışmaların aksamasını küslüklerin oluşmasını istemedik. Herhangi bir başkan da yok platformda. Herkes düşünce ve projelerini ortaya koymakta özgür…Karşıyaka’daki kadınlar parti adına çalışmayı çok seviyor. İstifa süreci sonrası belirsizlik var. Boş durmak olmaz. Her gün apartmanlara 5 kat çıkıp 5 kat iniyorlar. İlçe yönetiminin ve il yönetiminin düzenledikleri organizasyonlarda da partimiz adına en önlerde yer alacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası