Ege Postası
Geri

Kriz çarşıyı da vurdu: Umut gurbetçilerde!

Ülkemizde yaşanan terör olayları ve ekonomik kriz piyasayı da vurdu. Ekonomideki belirsizlik çarşı pazarda ki esnafı da olumsuz etkiliyor. Kriz çarşıyı da vurdu:
Kriz çarşıyı da vurdu: Umut gurbetçilerde!
Haberler / İzmir
23 Ağustos 2015 Pazar 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Esnaf aylardır beklediği düğün sezonunda bile iş yapamadı tek umut ise yaz aylarında gelen gurbetçilere kaldı. Tarihi Kemeraltı Çarsısı'nda, nişanlık, gelinlik ve sünnet takımlarının satıldığı düğün sektörün yoğunlaştığı sokaklar bomboş görüntüsü ile dikkat çekiyor. Esnaf kapıda gelecek müşteriyi dört gözle bekliyor. Kuyumcular çarsı da, döviz satılan pasajlar da sessizlik hakim. 


Çarşı esnafı az da olsa yurt dışından gelen gurbetçilerin bu sıkıntılı dönemlerde kendilerini için adeta can suyu olduğunu dile getirerek, "İyi ki onlar var. Zor günlerimizde yaramıza merhem oluyorlar. Akmasa da damlıyor. Bir an önce terör olaylarının ve ekonomik belirsizliğin son bulmasını bekliyoruz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası