Ege Postası
Geri

Memleket Partisi İl Başkanı Oğuz’dan ittifaka yeşil ışık: Menfaat değil, ilkeler ittifakı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin dün yaptığı sürpriz görüşme sonrası akıllara ‘ittifak kuruluyor mu?’ sorusu geldi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, ittifaka yeşil ışık yaktı. Oğuz açıklamasında, ‘’ Biz ittifaka kapalı değiliz. Bizde değerler ve ilkeler önemlidir. Menfaat üzerine değil ilkeler üzerine ittifak yaparız’’ dedi.
Memleket Partisi İl Başkanı Oğuz’dan ittifaka yeşil ışık: Menfaat değil, ilkeler ittifakı
Haberler / Yerel Politika
7 Eylül 2023 Perşembe 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Seçimi döneminde ağır suçlamalarla ayrıldığı Altılı Masa’ya ve yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamalarla siyasetin gündemine oturdu.

İTTİFAK BİTTİ, İZMİR’DE ÖZLALE ADAY

Yerel seçimlerde 81ilde aday çıkaracağını açıklayan Akşener, İzmir için İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale’yi işaret etti. Akşener, "Benim geldiğim nokta şu; kutuplaştırmanın Türkiye’ye dayattığı 50 artı 1 ittifak sistemi, Türkiye’ye büyük zarar veriyor. Onun için de biz bundan sonra bu ittifak sistemi içinde yer almamaya kararlıyız" ifadelerini kullandı.

SÜRPRİZ GÖRÜŞME

İttifak tartışmaları tam gaz devam ederken dün sürpriz bir görüşme yaşandı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından ikili sessizliğini korurken, yerel seçimlerin masaya yatırıldığı iddia edildi.

OĞUZ’DAN İTTİFAKA YEŞİL IŞIK

İYİ Parti ve Memleket Partisi’nin sürpriz görüşmesi ittifak ihtimalini akıllara getirdi. Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, yerel seçimler için kurulabilecek ittifaka yeşil ışık yaktı. Ege Postası’na açıklamalarda bulunan Oğuz, ‘’Şu an için yerelde bir temas olmadı. Genel Başkanımız Muharrem İnce ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün bir araya geldi. Bir takım görüşmeler gerçekleştirildi. Biz ittifaka kapalı değiliz. Bizde değerler ve ilkeler önemlidir. Menfaat üzerine değil ilkeler üzerine ittifak yaparız. Zaman neyi getirir hep birlikte göreceğiz’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası