Ege Postası
Geri

O krizde Serter'den meclis üyeleriyle gizli zirve

CHP Karabağlar’da Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile 6 meclis üyesi arasında yaşanan krize el koyan İl Başkanı Bedri Serter bu kez gizli zirve gerçekleştirdi. Anemon Otel’in 13’üncü katında gerçekleşen görüşmede meclis üyelerinin, belediye başkanının aynı tutumunun devam etmesi halinde istifa resti çektiği öğrenildi. O krizde Serter'den meclis üyeleriyle gizli zirve
O krizde Serter'den meclis üyeleriyle gizli zirve
Haberler / Yerel Politika
10 Temmuz 2015 Cuma 14:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karabağlar Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında sözleşmeli memur alımında yaşanan çatlak krize dönüşmüştü. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun meclis gündemine getirdiği sözleşmeli memur alımına CHP grubundaki bazı üyelerden itiraz gelmiş, karar AK Parti’nin de desteğiyle meclisten geçmemişti.

SERTER EL KOYDU
Selvitopu’na muhalif duran 6 meclis üyesinden Turan Manduz’un basın yoluyla açıklamaları sonrası kriz büyümüş,İl Başkanı Bedri Serter ,ilçesi olan Karabağlar’daki krize el koymuştu.

BU KEZ GİZLİ ZİRVE
Sırasıyla once muhalif isimler sonra diğer meclis üyeleri geçtiğimiz gün de belediye başkanı Selvitopu ile il binasında bir araya gelen Serter bu kez gizli zirve yaptı.

KİMLER KATILDI'
İl Başkanı Bedri Serter, Selvitopu’na muhalif meclis üyeleri Turan Manduz, Tuncer Polat, Emin Uztemur, Latif Yelekçioğlu, Zakir Baz, Bülent Torun ve İlçe Başkanı Orhan Polat ile Anemon Otel’in 13. katında bir araya geldi. Görüşmede il başkan yardımcıları Osman Peri, Nazan Çetin, Bahattin Özdemir ve Savaş Akıncı da hazır bulundu.

İSTİFA RESTİ
Ege Postası’nın edindiği bilgiye göre Serter ve kurmayları geçtiğimiz günlerde il binasında bir araya geldikleri Selvitopu’nun hassasiyetlerini ve sıkıntılarını dile getirdi.

İSTİFA RESTİ
Toplantıda muhalif meclis üyelerinin sorunun çözülmesini istediklerini, partinin yaşananlardan dolayı zarar gördüğünü ifade ettikleri öğrenildi. Meclis üyelerinin belediye başkanı Selvitopu’nun tutumunun devam etmesi halinde istifa edebileceklerini dile getirdikleri belirtildi.  Meclis üyelerinin “Belediye başkanının aynı tavrı devam ederse istifa ederiz” dedikleri öğrenildi. Görüşmede ilçe başkanı Polat ve meclis üyelerinin Selvitopu’nun, örgüte uzak durduğunu, özellikle meclis üyeleriyle iletişim içinde olmaması nedeniyle problem çıktığını ifade ettikleri öğrenildi.

SON KEZ BİR ARAYA GELİNECEK
İl Başkanı Serter’in önümüzdeki günlerde Selvitopu, meclis üyeleri ve ilçe başkanı Polat’ı bir araya getirip soruna nokta koymaya çalışacağı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası