Ege Postası
Geri

Ödemiş'te kongre var, Çiğli'de top Genel Merkez'de!

CHP İzmir’de Ödemiş ve Çiğli’de yaşanan flaş gelişmelerin ardından il yönetimi gerçekleştirdiği toplantıda her iki ilçe ile ilgili adımı attı. İl yönetimi 247 imzanın toplandığı Ödemiş için olağanüstü kongre kararı aldı. Kongre 5 Temmuz’da yapılacak.11 ilçe yöneticisinin istifası nedeniyle başkan ve yönetimin düştüğü Çiğli’de top Genel Merkez’de. İl yönetimi istifaları Genel Merkeze bildirdi.Karaburun'da ise ilçe başkanı Sezin Taylan ve yönetim önümüzdeki günlerde istifa edecek.
Ödemiş'te kongre var, Çiğli'de top Genel Merkez'de!
Haberler / Yerel Politika
12 Haziran 2014 Perşembe 17:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ- CHP İzmir örgütünde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Yerel seçimlerin ardından 8 ilçenin kaybedildiği İzmir’de,Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi  örgüt  kendi içinde düğmeye bastı. 30 Mart'ta seçimin kaybedildiği Ödemiş’te olağanüstü kongre için yeterli sayıda noter onaylı imza il başkanlığına ulaştırılmıştı. Çiğli’de ise 11 ilçe yöneticisi istifalarını il başkanlığına verdi. Tüzük gereği ilçe yönetiminin yarısından bir fazlası aynı anda istifa ettiği için ilçe başkanı Nihat Gültekin ve yönetimi düştü.

"ÇİĞLİ'DE FLAŞ GELİŞME: BAŞKAN VE YÖNETİM DÜŞTÜ"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

"ÖDEMİŞ'TE OLAĞANÜSTÜ KONGRE İÇİN İMZA TOPLANDI"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

ÖDEMİŞTE 5 TEMMUZ’DA KONGRE VAR
CHP İzmir İl yönetimi gerçekleştiriği il yönetim kurulu toplantısında Ödemiş ve Çiğli’nin durumunu masaya yatırdı. İl yönetimi 247 imzanın toplandığı Ödemiş için olağanüstü kongre kararı aldı. Ödemiş’te 5 Temmuz’da delegeler sandık başına gidecek.Kongre gününe kadar mevcut başkan Hikmet Güriş ve yönetim görevini sürdürecek.

ÇİĞLİ’DE TOP GENEL MERKEZDE
Çiğli’de 11 yöneticinin aynı anda istifa etmesi nedeniyle başkan Nihat Gültekin ve yönetim düştü. İl Başkanlığı istifaları işleme koyarken, Genel Merkeze de gönderdi. Genel Merkez ilk MYK toplantısında Çiğli ile ilgili karar verecek. Çiğli’de kayyum heyetinin atanması ve olağanüstü kongre sürecinin başlatılması bekleniyor. Çiğli'de atama da yapılabilir.

SIRADA KARABURUN VAR
Karaburun'da ise ilçe başkanı Sezin Taylan ve yönetim önümüzdeki günlerde istifa edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası