Ege Postası
Geri

CHP İzmir sahaya iniyor!

CHP İzmir İl Başkanılığı, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sahaya iniyor. 17 Haziran’da başlayacak bölge toplantılarında örgüt seçim stratejisini konuşacak, ortak yöntem ve söylem geliştirecek. AK Parti İzmir’de ise geçtiğimiz hafta sonu başlayan yeni il başkanının belirlenmesine yönelik temayül, bu hafta sonu kaldığı yerden devam edecek.
CHP İzmir sahaya iniyor!
Haberler / Yerel Politika
12 Haziran 2014 Perşembe 13:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sahaya iniyor. İl başkanlığı bölge toplantıları düzenleyerek seçim stratejisini konuşacak, ortak yöntem ve söylem geliştirecek.Dört bölge de yapılacak toplantıların ilki 17 Haziran’da Bergama’da başlayacak.Urla ve Tire’yle devam edecek toplantıların finali metropolde gerçekleşecek. Toplantılara  İl Başkanı Ali Engin ve il yöneticileri ile birlikte, ilçe başkanları,  seçim ve hukuk işleri ile bilişimden sorumlu başkan yardımcıları, eğitim sekreterleri  katılacak.

ENGİN: STARTI BÖLGE TOPLANTILARIYLA VERİYORUZ
Cumhurbaşkanlığı öncesi örgütün yol haritasını ve seçim taktiğini konuşacağı bölge toplantılar hakkında bilgi veren İl Başkanı Ali Engin, “CHP örgütü olarak çalışmalarımızın startını bölge toplantıları ile veriyoruz.İzmir örgütümüz kendisine yakışan bir çalışma sergileyecektir. Toplantıların yerinde yapılabilmesini önemsediğimiz için İzmir’i 4 bölgeye ayırdık” dedi.
Düzenlenecek toplantıların programı ise şöyle;
17 HAZİRAN SALI 2014 SAAT : 14.00
Yer: Bergama İlçe Binası
Katılacak İlçeler : Kınık – Bergama – Dikili – Aliağa – Foça – Menemen
18 HAZİRAN ÇARŞAMBA 2014 SAAT : 14.00
Yer: Urla İlçe Binası
Katılacak İlçeler : Balçova – Narlıdere – Güzelbahçe – Urla – Karaburun – Çeşme – Seferihisar
19 HAZİRAN PERŞEMBE 2014 SAAT : 14.00
Yer: Tire İlçe Binası
Katılacak İlçeler : Selçuk – Tire- Ödemiş – Bayındır – Torbalı – Menderes – Beydağ – Kiraz
21 HAZİRAN CUMARTESİ 2014 SAAT : 14.00
Yer: İl Başkanlığı
Katılacak İlçeler : Gaziemir – Buca – Bornova – Bayraklı – Karşıyaka – Çiğli – Konak – Karabağlar – Kemalpaşa

TEMAYÜL RÖTAR YAPTI!
Öte yandan AK Parti İzmir’de geçtiğimiz hafta sonu başlayan yeni il başkanının belirlenmesine yönelik temayül yoklaması bu haftasonu devam edecek. Daha önce Perşembe ve Cuma günü İzmir’e yeniden gelecekleri açıklanan Koordinatör Milletvekilleri Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Ankara’daki çalışmaların uzaması nedeniyle kente haftasonu gelecekler. Bugüne kadar görüştüğü partililer ve sivil toplum örgütlerinden il başkanı olarak görmek istedikleri 10 kişinin ismini alan il koordinatörleri, hafta sonunda partinin tüm kademelerine ulaşmış olacak.

AK Parti’de üç gün süren temayülün ilk etabında Atilla Kaya, Kerem Ali Sürekli, Yıldırım Ulupınar, Cemal Öztürk, Uğur Türkan, Tansu Kaya, Rahmi Taştan, Bekir Pakdemirli, Murat Unganer ve Levent Peşker gibi isimler ön plana çıkmıştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası