Ege Postası
Geri

CHP'de 2 ilçede flaş gelişme!

CHP İzmir’de Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gidilen süreçte ilçe örgütlerinde hareketli günler yaşanıyor. Partinin 30 Mart’ta ipi göğüslediği Karaburun’da ilçe başkanı Sezin Taylan, yönetimin tamamına yakınıyla birlikte istifa kararı aldı. CHP’nin yerel seçimlerde kaybettiği 8 ilçeden biri olan Ödemiş’te ise olağanüstü kongre için yeterli imza toplandı.İmzalar il başkanlığına ulaştırıldı.
CHP'de 2 ilçede flaş gelişme!
Haberler / Yerel Politika
11 Haziran 2014 Çarşamba 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ – CHP İzmir’de Karaburun ve Ödemiş ilçe örgütlerinde flaş gelişmeler yaşanıyor.Karaburun’da ilçe başkanı Sezin Taylan, ilçe yönetiminin tamamına yakınıyla birlikte istifa etme kararı aldı. Partinin seçim kaybettiği Ödemiş’te tabanda başlayan imza hareketi ise netice verdi. Olağanüstü kongre için gerekli imza sayısı aşıldı. Noterde onaylatılan imzalar il başkanlığına ulaştırıldı.İl yönetiminin Perşembe günü yapacağı toplantıda Ödemiş'le ilgili kongre kararı alması bekleniyor. 

TAYLAN: BABAM HASTA
İstifa kararı alan Karaburun İlçe Başkanı Sezin Taylan, Ege Postası’na yaptığı açıklamada, “ Babamın ciddi bir rahatsızlığı var. Tedavi sürecinde çok fazla partiye zaman ayıramayacağım. Cumhurbaşkanlığı seçimleri var önümüzde. Sorumluluklarımı yerine getirmemek beni üzer.Yönetimin içinde istifa etmeyi düşünmeyenler var. Diğerleriyle birlikte istifa edeceğiz. İstifalarla birlikte önümüzdeki günlerde il başkanlığına geleceğim. Olağanüstü kongre için süreç başlayacak”dedi.

ÖDEMİŞ’TE 247 İMZA
CHP’nin 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin gerisinde kaldığı Ödemiş’te de flaş bir gelişme yaşandı. CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Erol Soyuer’in öncülüğünde İlçe Başkanı Hikmet Güriş’e yönelik başlatılan imza hareketi başarıyla sonuçlandı. Olağanüstü kongre için yeterli imza sayısının 205 olduğu Ödemiş’te 247 delegenin noter onaylı imzası toplandı. İmzalar  il başkanlığına ulaştırıldı.İl yönetiminin yarın ki(Perşembe) toplantısında Ödemiş’le ilgili kongre kararı alması bekleniyor.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası