Ege Postası
Geri

THY İzmir uçağında korkutan not: Bomba var!

Türk Hava Yolları'nın (THY) saat 17.00'de İstanbul'dan İzmir'e gidecek uçağının tuvaletinde, üzerinde İngilizce "Uçakta Bomba Var" yazılı bir not bulunması üzerine yapılan aramalarda herhangi bir patlayıcıya rastlanmadı. Yolcular ise başka bir uçakla İzmir'e hareket etti.
THY İzmir uçağında korkutan not: Bomba var!
Haberler / İzmir
5 Kasım 2014 Çarşamba 22:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul-İzmir seferini yapacak olan TK-2332 sefer sayılı, TC-JSH kuyruk tescilli Airbus A-321 tipi "Van" adlı uçak saat 16.15'te yolcu almaya başladı. Bu sırada, uçakta görevli olan kabin memurlarından biri, son olarak tuvalet ve koltukları kontrol ederken, tuvalette bir kağıt buldu. Kabin memuru, bulduğu kağıdın üzerinde İngilizce olarak "Uçakta bomba var" yazısını görünce, alarm verildi. Önce yolcu alımı durduruldu; ardından hemen Emniyet Müdürlüğü'ne haber verildi. Uçaktaki 126 yolcu da hızla tahliye edildi.
 
İDDİA ASILSIZ ÇIKTI
Daha sonra, bomba imha ekibi hızla uçağa geldi ve önce uçak içindeki el bagajları ve raflardaki paketler incelendi. Bu arada, uçak, apronda "havuz" olarak adlandırılan güvenli bir yere çekildi ve kargo bölümünde bulunan valizler görevliler tarafından aşağıya indirildi. Bomba uzmanları bagaj ve valizleri aramadan geçirdi. Ancak aramalar sonucu herhangi şüpheli bir duruma rastlanmadı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası