Ege Postası
Geri

Talak'tan derneklere müjde

CHP Çiğli Belediye Başkanı Ali Talak, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli’de bulunan sivil toplum kuruluşları (STK) ve dernekleri tek tek ziyaret etti. Talak, “Çok amaçlı belediye sosyal tesis projesi ile derneklerin yer sorunu kalmayacak” dedi.
Talak'tan derneklere müjde
Haberler / Yerel Politika
18 Ekim 2013 Cuma 09:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Çiğli’de bulunan Çiğli Atatürkçü Düşünce Derneği, Erzurum Dernekler Birliği, Ege Makedonya Göçmenleri Derneği, Çiğli Malatyalılar Derneği, Çiğli Vartolular Derneği, Tüm Engelliler için Engelsiz Bir Dünya Derneği, Toplumsal Yardımlaşma ve Atılım Derneği, Çiğli Pir Sultan Abdal Derneği, Çiğli Karslılar Derneği, Çiğli’ye Gönül Verenler Derneği, Egekent’i Güzelleştirme Derneği ile Çiğli İş Adamları ve Sanayicileri Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanlarına müjdeyi verdi. Talak, “Dernekler en çok kirada sıkıntı yaşar. Çiğli Belediye Başkanı olursam dernekleri yaşatmak için onları tek bir çatı altında toplayacağım” dedi.

“Dernekleri Kira Derdinden Kurtaracağız”
Derneklerin yer sorununun kalmayacağının altını çizen Ali Talak, ‘’Bizim ekip olarak Çiğli için hazırladığımız birbirinden güzel birçok projelerimiz var. Bunlardan bir tanesi de Çiğli’de bulunan STK’ları, dernekleri ve amatör spor kulüplerini yapacağımız çok amaçlı belediye sosyal tesisi ile bir araya toplayarak onları kira derdinden kurtarmak. Yapacağımız tesis ile derneklere 50’şer 60’şar metrekare olan idari hizmet bürosu tahsis edeceğiz. Ayrıca 600 metrekare konferans ve toplantı salonu yapacağız. Dernekler bu toplantı salonundan yararlanacak. Tahsis edeceğimiz yerlerin kira ücreti ise en düşük miktar üzerinden olacak” şeklinde konuştu.
Birçok derneğin kirasını karşılayamadığı için kapandığını dile getiren Ali Talak, “Yapacağımız çalışmayla demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olan STK’lar ve dernekler yaşayacak. Seslerini duyurmaya devem edecekler” diye belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası