Ege Postası
Geri

'En güvenilir liman CHP'dir'

İzmir 1’inci Bölge Milletvekili aday adayı olan Kadir Sinan ziyaretlerine devam ediyor.
'En güvenilir liman CHP'dir'
Haberler / Yerel Politika
5 Şubat 2015 Perşembe 16:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Partisinin Konak İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Sinan “Ülkemizin kurtuluşu için en sakin liman,en güvenilir liman Cumhuriyet Halk Partisi'dir” dedi.

İzmir 1’inci Bölge Milletvekili aday adayı Kadir Sinan, Türkiye’nin kötü ve çalkantılı bir dönemden geçtiğini ifade ederek; “Bizim ve ülkemizin kurtuluşu için en sakin liman,en güvenilir liman Cumhuriyet Halk Partisi'dir bizim partimizdir. Türkiye çok önemli bir süreçte geçiyor dışarıda bir ateş çemberin varlığı içerde de ceberut bir iktidarla birlikte tükenen kaynaklarımız. Bizi kurtuluş yolunda bir tek Cumhuriyet Halk Partisi'nin kutsal bir nokta olarak duruyor. Dolayısıyla partimize olanca gücümüzle sahip çıkmak zorundayız” diye konuştu.

ÖN SEÇİM TÜRK SİYASETİNE ÖNEMLİ KATKI KOYACAK

Haziran ayında yapılacak Genel Seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi’nin aday belirleme yöntemine de değinen Sinan, “Partimiz Türkiye Siyaseti açısından önemli bir noktaya gelmiştir. Çok uzun zamandır yapılmayan ön seçimle partimizin parlamento gurubunda oluşturmasıyla ilgili genel başkanımızın ve genel merkez yöneticilerimizin önce bu meseleyi dinlendirip sonra bu konuda bir kararlılık göstermeleriyle birlikte 1999 yılında en son yaptığımız ön seçim yöntemini, doğru yöntemi partinin vicdanına hareket edeceği yöntemi, partinin gücünü kararlığını ortaya çıkaracağı yöntemini sonunda kullanabileceğiz. Bu nedenle bir partili olarak bir arkadaşınız olarak bir aday adayı olarak bu konuda çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Bu yöntemle, Türkiye'de demokratik bir anlayışı parti içinde adaylarını seçebilme anlayışını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türk siyasetine önemli bir katkı sunacağını söylemek isterim” dedi.

KENDİMİ ÖRGÜTE TESLİM ETMEK İSTEYEN BİR TAVIRLA ADAY ADAYI OLDUM

İzmir 1’inci Bölge Milletvekili aday adayı Kadir Sinan, kendini üyesi olduğu ve yıllardır omuz omuza yürüdüğü Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne teslim eden bir anlayış ile üye olduğunu da dile getirerek şunları ifade etti;
“Örgütün gücüne inanan bir arkadaşınız olarak aday adayı oldum, örgütün kendisine dokunduğu kendisine güç verdiği bir anlayışla parlamentoya gitmeyi ifade etmek istiyorum. Çünkü; eğer örgüte gücünüz dayanıyorsa eğer o güçle gidiyorsanız iki dudak arasından çıkmış aday adaylarıyla örgütten çıkmış aday adayları siyaset adına inisiyatif koyma noktasında çok büyük farklar olduğunu hepiniz bilmelisini. Örgütten alınan güçle doğru siyasal inisiyatif koyulacağını hepimiz bilmeliyiz. Bu nedenle ön seçim bizim için zor bir yöntemdir ama en demokratik yöntemdir. Bu konuda örgütlerimize çok büyük görevler düşmektedir. Bir aday adayı olarak sayın başkanımın örgütünden kendinden bu adil duruşunu ve davranışını hak bilir davranışını bütün aday adayları için duygusunu ifade etti. Ben memnun olduğumu ifade etmek isterim. Cumhuriyet Halk Partisi’nde edindiğim tecrübeyle siyasi birikimle ve sosyal ilişkilerimin birikimi ile birlikte kendimi Cumhuriyet Halk Partisi’nin Parlamento’da bir üyesi bir temsilcisi olmak konusunda yetkin görüyorum. Bu görme olayını öz güvenini bana sağlayan Cumhuriyet Halk Partili kimliğimdir.”

KORKUSUZCA KENDİMİ İFADE EDECEĞİM

Türkiye’nin geleceği için siyasilerin korkusuz olması gerektiğine de vurgu yapan Kadir Sinan, “Eğer İzmir halkı beni parlamentoya gönderirse İzmir'le ilgili kendisini korkusuzca ifade edebilen bir arkadaşınız olacağım Türkiye ile ilgili iddialarını korkusuzca ifade eden bir arkadaşınız olacağıma, dünyaya dair ifadelerini korkusuzca ifade eden bir arkadaşınız olacağıma huzurunuz da söz veriyorum” dedi.

BAŞAK; “ÖRGÜT EMEKTARI SİNAN’A BAŞARILAR DİLİYORUM”

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ise, partiye üye olurken üye formunda Kadir Sinan’ın imzası olduğunu belirterek, “Kadir Sinan abime örgütün içinden gelen bir insan olarak başarılar diliyorum. Ben partiye üye olurken üye kartımın altında imzası var, referans anlamında imzası var onu şerefle söylüyorum. Şimdi ben ilçe başkanı kendisi Milletvekili aday adayı. Örgütsel anlamda bugün öncü bizsek o abilerimize kardeşlerimize öncülük yapacağız. Onları sırtımızda taşıyacağız. Çünkü örgütün benimsemiş olduğu ve getirip önümüze koyduğu insanlar yarın geldikleri yerlerde bizi temsil edeceklerine inanıyoruz, kapılarının devamlı örgüte açık olacağına inanıyoruz. Dolayısıyla bunların örnekleri de vardır. Bu yüzden bu örnekleri çoğaltmamız lazım, bu yüzden Kadir Sinan abime bu örgütün emektarı olarak değişik kademelerde görev yapmış bir insan olarak ona başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası