Ege Postası
Geri

Balta: Gariban müslümanlar bu mübarek günde de eziliyor

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, “Dünyada zulme uğramış olan gariban müslümanlar bu mübarek günde de eziliyor. Mısır’da 200 kişi rahmetli oldu. Suriye’de de yüzbinlerce kişi zulme uğradı, öldürüldü. Ama tüm...
Balta: Gariban müslümanlar bu mübarek günde de eziliyor
Haberler / Genel
29 Temmuz 2013 Pazartesi 06:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, “Dünyada zulme uğramış olan gariban müslümanlar bu mübarek günde de eziliyor. Mısır’da 200 kişi rahmetli oldu. Suriye’de de yüzbinlerce kişi zulme uğradı, öldürüldü. Ama tüm dünyadaki bu ezilmiş Müslümanların gözü Türkiye’de. Bizim güçlü oluşumuz orada can çekişen insana güç kuvvet veriyor” dedi.

Bakan Yardımcısı Balta ve AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti Vakfıkebir ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Vakfıkebir’de İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve partililer tarafından karşılandı.

Programda konuşan Bakan Yardımcısı, "Sayın Başbakanımızı diktatör diye suçlayan insanların, insan hakları savunucularının yaşanan olaylara sesi bile çıkmıyor. Dünyada sadece Türkiye ezilmiş insanların sesi, dünyada sadece Türkiye’nin Başbakanı ve Türkiye’nin Cumhurbaşkanı bu zulme karşı seslerini çıkarıyorlar. Özellikle kanla beslenen, vampir gibi insanların ve ülkelerin yer altı zenginliklerine göz diken vatandaşlar kendi çıkar ve menfaatlerini düşünüyorlar. Türkiye, dünyadaki bütün insanların kardeşlik ve birlik içinde yaşamasının mücadelesini veriyor. Türkiye eğer çıkar ve menfaat düşünseydi, dünyadaki süper güçlerin yanında olurdu. Biz inanan insanlar olarak, Türkiye olarak bu dünyadaki 1,5 milyar Müslümanın liderliğini yapıyoruz. Bunun yanında da Başbakanımızın sayesinde ecdadımızın bizlere bıraktığı bu güzellikleri devam ettiriyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası