Ege Postası
Geri

Bodrum'da açık havada sahur

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlık Konacık beldesinde vatandaşlar açık havada sahur yaptı. Belde sınırları içerisinde bulunan Alperenler ve Başaran Sokak sakinlerinin düzenlediği sahur programına; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun'un...
Bodrum'da açık havada sahur
Haberler / Genel
29 Temmuz 2013 Pazartesi 05:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlık Konacık beldesinde vatandaşlar açık havada sahur yaptı. Belde sınırları içerisinde bulunan Alperenler ve Başaran Sokak sakinlerinin düzenlediği sahur programına; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun'un yanı sıra MHP Konacık Belde Başkanı Burak Söğütlü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konacık beldesinde yaşayan vatandaşların hazırladığı sahur programına katıldıklarını belirten Belediye Başkanı Tosun, şunları söyledi: "Konacık'ta yavaş yavaş sahur geleneğini yaşatmaya çalışıyoruz. İnşallah Kadir Gecesi'nde de başka bir vatandaşımızın düzenlemiş olduğu bir sahur programına katılacağız. Ramazan ayını dolu dolu yaşıyoruz, 30 gün boyunca iftar çadırımızda belediyemiz ve iş adamlarımız tarafından düzenlenen iftar programlarımız var. Ayrıca da bu şekilde Konacık'ın muhtelif yerlerinde sahur programlarına katılmak suretiyle Ramazan ayını yaşamayı ve geçirmeyi düşünüyoruz. Sabaha yakın bu saatlerde hep birlikte olmaktan, sahur yapmaktan mutluluk duyuyorum."

Sahur yemeğinin düzenlendiği sokak sakinlerinden Türkan Atıcı ise mahalleli olarak hep birlikte bu tarz hayırlar yapılmasını istedi. Daha önceki senelerde iftar programı düzenlediklerini, bu sefer de sahur programı düzenlediklerini belirten mahalle sakinlerinden Durmuş Türkyılmaz da, "Herkes kanaatince böreğinden tut, zeytininden tut, helvasından tutun da çayına kadar destek oldular. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası