Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de disiplin hareketliliği!

CHP İzmir’de parti aleyhinde çalışmış isimlere yönelik başlatılan disiplin süreci hareketlilik kazandı.İl başkanlığına gereği yapılmak üzere bir seferde yollanan en çok dosya Narlıdere’den geldi.Narlıdere ilçe yönetimi 21 kişinin dosyasını il başkanlığına ulaştırdı.İlçe Başkanı Cafer Esen, akrabası eski ilçe başkanı Mehmet Esen’i disipline yolladı. Bayraklı’da ise ilçe yönetimi,ilçe yöneticisi Gönül Güngör ve eski meclis üyesi Mehmet Ali Açık’ın partiden ihracına yönelik ilk adımı attı. Oy birliğiyle alınan kararın ardından her iki isminde dosyaları il başkanlığına gönderilecek.
CHP İzmir'de disiplin hareketliliği!
Haberler / Yerel Politika
23 Mayıs 2014 Cuma 09:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de  İl Başkanı Ali Engin’in “gerekirse 50 bin kişiyi partiden atarız” dediği disiplin süreci hareketlilik kazandı. Yerel seçimlerde parti aleyhine çalışan isimler için başlatılan çalışma sonrası il disiplin kuruluna sev edilen ilk isim Bergama eski ilçe başkanı Özkan Türkdoğan olmuştu. Türkdoğan, dosyasının komisyon tarafından incelenmesinin ardından  il yönetimnin oy birliği kararıyla ihraç istemiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmişti.

İLÇE BAŞKANI AKRABASINI YOLLADI
İlçe başkanlıkları da bir aylık çalışmanın ardından disiplin işlemi için dosyaları hazırlayıp il başkanlığına ulaştırmaya başladı. İl başkanlığına gereği yapılmak üzere en çok yollanan dosya Narlıdere’den geldi. Narlıdere ilçe yönetimi 21 kişinin disiplin dosyasını il başkanlığına ulaştırdı.  Disipline yollananalar arasında eski ilçe başkanları Mehmet Esen ve Ali Dağ da var. İlçe Başkanı Cafer Esen, “Gerekli disiplin çalışmasını tamamladık.  Mehmet Esen akrabam…Disipline gönderdiklerimizin çoğu partili olmalarına rağmen başka bir adayı destekledi. Gerekli evrakları, fotoğraflarla il başkanlığına gönderdik. İhracını istediğimiz de var kınama istediğimiz de var” dedi.İl yönetimi dosyaları komisyona sevk etti.

BAYRAKLI’DA İKİ İSİM
Öte yandan Bayraklı’da da flaş bir gelişme yaşandı. İlçe yöneticisi Gönül Güngör ve eski belediye meclis üyesi Mehmet Ali Açık, ilçe yönetimi tarafından  yönetim kurulu kararı il başkanlığına gereği yapılmak üzere yollandı. İlçe yöneticisi Güngör seçim sürecinde DSP’ye destek verdiği iddiasıyla, Açık ise denetim kurulu raporunu basına sızdırdığı iddiasıyla haklarında disiplin işlemi başlatıldı. Her iki isim hakkında da ilçe yönetimi ihraç istedi.İl yönetimi dosyaları komisyona sevk edecek. CHP Bayraklı’da ilk olarak iki isim disipline yollanırken,önümüzdeki günlerde yaklaşık 500 partilinin daha disipline gönderileceği ileri sürüldü.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası