Ege Postası
Geri

Doğan:​“Kocaoğlu tarafından Vali'ye sataşma var”

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, kentte tespit ettikleri sorunları dile getirmek adına düzenlediği basın toplantısında “ Körfez kokuyor, kentte kanaletler kokuyor” dedi ve zeytin kolonyası dağıttı. Doğan basın mensuplarının Vali ve Kocaoğlu arasında il özel idare mallarının paylaşımı konusunda yaşananları hatırlatması üzerine “Kocaoğlu tarafından sataşma var” dedi.
Doğan:​“Kocaoğlu tarafından Vali'ye sataşma var”
Haberler / Yerel Politika
22 Mayıs 2014 Perşembe 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI- HABER SERVİSİ - İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, partinin ilçe grup başkanvekillerinin de katılımıyla il binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Şimşek, AK Parti Büyükşehir Grup Sözcüsü Hakkı Durmaz, Grup Sekreteri Mesut Demirkaya ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Veysel Güldoğan hazır bulundu.


YAPICI KATKI KOYUCU MUHALEFET YAPACAĞIZ!
Körü körüne muhalefet yapmayacaklarını ifade eden Doğan, “yerinde görüp yerinde çözüm” sloganıyla hareket ettiklerini ifade etti.İlçe grup başkanvekilleriyle sık sık toplantılar yapacaklarını belirten Doğan, “Büyükşehir başta olmak üzere yönetimde olmadığımız ilçelerde her şeye katkı koyacağız. Yeter ki İzmir yararına ülke yararına olsun.Aksaklık eksiklik varsa çözüm önerilerimizi gündeme getireceğiz. Yapıcı katkı koyucu bir muhalefet yapacağız” dedi.

KOLONYA DAĞITTI
Kentte tespit ettikleri sorunları teker teker sıralayan Doğan,” Körfez kokuyor. Kentte kanaletler kokuyor” dedikten sonra zeytin kolonyası dağıtıldı.

Doğan toplantıda özellikle ulaşım konusunu gündeme getirdi,  tespit ettikleri sorunları şöyle sıraladı;
-  *  ESHOT'ta otobüs sayısının daha fazla arttırılması gerek. Gecekondu bölgelerine yolda kalmayan otobüsler verilmeli.
-  * Körfez son dönemde yeniden kokmaya başladı.Kentte kanaletlerde kokmaya başladı. İZSU’nun arabaları şehir içinde dolaşıyor. Kanalizasyonlara su basıyorlar kokuları giderebilmek adına. Başkana kokan yerleri birlikte dolaşalım dedik. Teklifimizi yineliyoruz.
-   * Deniz ulaşımından yeteri kadar faydalanamıyoruz.Yeni körfez vapurları vatandaşa sağlıklı hizmet veremiyor. Çakabey verimli bir sefer yapamıyor. Gemilerin ham maddesi kompozit…Bu maddenin ana özelliği hafif olması. Bu malzemelerden dolayı Konak-Karşıyaka seferleri sağlıklı yapılmıyor. Rüzgarlı havada gemi 10 kez manevra yaparak yol alıyor. Kompozit gemilerin yanaşması için dalgayı kesen mendireklere ihtiyaç yok ama maalesef bu yok. İmbatta lodosta gemi yanaşamıyor.Yanaşma süresi uzuyor. Gemilerin tuvaletleri de çalışmıyor.

KOCAOĞLU TARAFINDAN SATAŞMA VAR
Doğan basın mensuplarının Vali ve Kocaoğlu arasında il özel idare mallarının paylaşımı konusunda yaşananları hatırlatması üzerine şunları söyledi; “Kocaoğlu iki kamu görevlisine uzun süredir mesajlar gönderiyor. Biri Vali biri emniyet müdürü. Devletin iki resmi görevlisi…Kocaoğlu tarafından bir sataşma var. Temel kaynağında özel idareden malların tümünü belediyeye istemesi var. Mal paylaşım komisyonu var. Kocaoğlu toplantıyı yarım bıraktı. Bu kente sadece Büyükşehir hizmet vermiyor. Milli Eğitim Bakanlığı var…Tapu kadastro var. Sağlık kurumları var. Kocaoğlu’nun yaklaşımı bütün mallar bana verilsin diğerlerine verilmesin. Milli eğitime verilmesi gereken yerler var. Hazinede kalması gereken yerler var. Bu mallar ihtiyaç neyse o konuda kullanılacak.Balçova termalin milli emlak ya da  büyükşehir  tarafından yönetilmesinin bir farkı yok. Kocaoğlu gündemi değiştirip Vali ve emniyet müdürü üzerinden hükümete psikolojik baskı yapıp mağdur havası yaratmaya çalışıyor.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası