Ege Postası
Geri

CHP İzmir'e yeni birim: Sosyal medya ve bilişim!

CHP İzmir İl Başkanlığı yerel seçimlerde önemi bir kez daha ortaya çıkan sosyal medyayı etkin kullanmak için düğmeye bastı. İl başkanlığı, ilk kez sosyal medya ve bilişim birimi oluşturacak. Yerel seçimlerde Aziz Kocaoğlu’nun kampanyasında Ar-Ge birimini yöneten, Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yekta Varnalı, “Bir hafta içerisinde bu birimi oluşturacağız. İl başkanlığında sadece bu işe bakacak profesyonel bir ekip yer alacak. Bu iş sürekli bir iş. Hobi değil.Bu birim ilçelerle iletişim halinde olacak. Uzun yıllar partiye hizmet verecek"dedi.
CHP İzmir'e yeni birim: Sosyal medya ve bilişim!
Haberler / Yerel Politika
23 Mayıs 2014 Cuma 09:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de  il başkanlığı bünyesinde yeni bir birim oluşturuluyor. Yerel seçimde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kampanyasında “İzmir gönüllüleri’ ekibini yöneten Yekta Varnalı, il yönetimine girip, bilişimden sorumlu başkan yardımcısı olduktan sonra kolları sıvadı.Varnalı’nın İl başkanlığı bünyesinde sosyal medya ve bilişim birimi oluşturulması için sunduğu projeye İl Başkanı Ali Engin ve yönetim tam destek verdi.  Bir hafta içerisinde oluşturulacak birim, il binasında basın biriminden ayrı olarak faaliyet gösterecek.


VARNALI:PROFESYONEL BİR EKİP OLACAK
Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Varnalı, oluşturulacak yeni birim hakkında şunları söyledi; “ Bilişim sorumluluğu tanımlaması daha evvel yoktu. İlk defa bu yönetimlerde var. İl yönetim kurulu bana bu görevi verince 15 gündür durum tespiti ve ne yapılması konusunda çalışma yaptım. Sosyal medya ve bilişim konusunda geri kalmışız. İl başkanlığında  sosyal medya ve bilişim birimi oluşturacağız. İl yönetimine bunu sundum. Başkan ve yönetici arkadaşlarım tam destek verdi. Bir hafta içerisinde bu birimi oluşturacağız. İl başkanlığında sadece bu işe bakacak profesyonel bir ekip yer alacak. Bu iş sürekli bir iş. Hobi değil.Bu birim ilçelerle iletişim halinde olacak. Uzun yıllar partiye hizmet verecek. Sosyal medyanın önemi çok büyük. Son yerel seçimlerde bunu gördük. Ayrıca parti hafızası geliştirmek istiyoruz. CHP İzmir’in tarihçesi yenileceğimiz Web sitemizde yer alacak. Partililerimiz 15 yıl önceki il başkanının, meclis üyelerinin kim olduğunu bilecek.İkinci aşamada kenti dört bölgeye ayıracağız. Kuzey, güney, Yarımada ve Merkez olarak. 30 ilçe var. Her bölgeye 7-8 ilçe düşüyor. Her bölgede merkez ilçe belirleyeceğiz. Burada bilişim birimi olacak. 30 ilçede ekonomik anlamda birim oluşturmak zor olur. 7-8 ilçeyi kapsayan bölgesel olarak bir birim oluşturulacak”

Varnalı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu için seçim öncesi kurulan Ar-Ge ofisinin başında kurduğu sosyal medya ekibi ile aktif bir çalışma gerçekleştirmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası