Ege Postası
Geri

CHP gençlik kollarında Uğur İzzet Zeki Karşıyaka için yola çıktı

CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Başkan Adayı İzzet Uğur Zeki yola çıktı. CHP'li Zeki'nin adaylık açıklamasına onlarca partili genç katılım sağladı.
CHP gençlik kollarında Uğur İzzet Zeki Karşıyaka için yola çıktı
Haberler / Yerel Politika
11 Temmuz 2024 Perşembe 23:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'de parti içi yarış kadın kollarının ardından gençlik kolları kongreleriyle devam ediyor. Kadın kolları il başkanlığı seçimlerinin ardından gençlik kolları için kongre takvim açıkladı.

Karşıyaka gençlik kolları için ilk aday İzzet Uğur Zeki yola çıktı. CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirilen adaylık açıklamasına onlarca genç katılım sağladı. Katılımın yoğun olması sebebiyle CHP'li Aday Zeki adaylık açıklamasını Karşıyaka Çarşı içerisinde yaptı. 

UMUTLU GÜNLERE İPOTEK KOYANLARA KARŞI! 

CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Başkan Adayı İzzet Uğur Zeki açıklamasında, "Bugün burada gençlik siyasetine yeni bir soluk getirmek için toplandık. Gençliğimizin baharında ekmeğimizi, emeğimizi en önemlisi hayallerimizi çalan, gelecek umutlu günlerimize ipotek koyan, içimize bir damla huzur bırakmayan dikta yönetimine kafa tutmak için burada toplandık" dedi. 

HEDEF İKTİDAR! 

Gençlere 'iktidar' sözü veren CHP'li Zeki, "Biz gençler tüm benliğimizle son nefesimizde, Doğrudan, haktan, mazlumdan, ezilmişten yanayız. Bugün huzurunuzda Karşıyaka gençlik örgütü başkanlığına aday olduğumu ilan ediyorum. Ekim 2012'de 18 yaşımda bir genç iken partimize üye oldum. Üç dönem gençlik kolları ilçe yönetiminde, bir dönem Karşıyaka ilçe ana kademe yönetiminde görev aldım. On Sekizli yaşlarımdan itibaren partimizin ideası ve hedefleri ışığında ter döktüm emek verdim. Gün oldu kostik kardım, gün oldu afiş yapıştırdım, gün oldu direklere tırmandım bayrak astım. Gün oldu gururla en ön safta altı oklu bayrağımızı doruklarda taşıdım. Bugün sizi buraya, size bir söz vermek için davet ettim. 22 yıllık kahredici bir iktidardan sonra artık Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar olma ve bu baskıcı rejime son verme zamanı gelmiştir. sizinde desteğiniz ile hedefimiz iktidar!" ifadelerine yer verdi. 

81 İLDE ÇİÇEKLER AÇTIRMAK İÇİN... 

İzmir'den yeni bir yola çıkıldığı vurgusu yapan Zeki, "Sizlerin huzurunda, gündüzümü ve gecemi partimizin başarısına adamaya söz veriyorum. Dev Çınar'ın genç filizleri olarak umudu örgütlemek için, bizler çok konuşarak değil çok çalışarak kendimizi var edenler, Karşıyaka'dan başlayarak önce İzmir'de ardından tüm Türkiye'de 81 ilin dağlarında çiçekler açtırmak için yeni bir yola başlıyoruz. Sizlerin huzurunda her birinizin kadim yol arkadaşı olmaya söz veriyorum" dedi. 

CHP'li Zeki'nin açıklamasının devamı şu şekilde;

Bizler bu partinin Işıldayan aydınlık geleceğiz. Bizler Cumhuriyet sevdalısı, demokrasi sevdalısı, adalet özgürlük eşitlik sevdalısı, Bizler Mustafa Kemal Atatürk sevdalısı gençleriz Bizler atamızın yolunda, atamızın evinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nde vatanımız için, refah mutlu bir Türkiye için, gençlerin emeklinin çalışanın yüzünün güldüğü bir Türkiye için çalışan gençleriz" diye konuştu. 

KALKAN'DAN TAM DESTEK 

Mevcut Karşıyaka Gençlik Kolları Başknı ve Karşıyaka Meclis Üyesi Özenç Kalkan ise açıklamasında, "Bizler Ulu çınar CHP'nin genç neferleriyiz. Bizler geleceğe umutla bakan, karanlık AKP zihniyeti ile mücadelenin içerisine doğan, büyüyen gençleriz. Bugün olduğu gibi bundan sonra da yüzlerce genç yoldaşımızla birlikte bu onurlu mücadeleye devam edeceğiz. Yolumuz açık, heyecanımız yüksek gençliğimiz var" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası