Ege Postası
Geri

CHP'li Karadağ: Belediyecilik yürek işidir

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Ayten Karadağ, Çamlık, Laleli, Yiğitler ve Barış Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla, mahalle esnaflarını ziyaret etti ve aday adaylığı sürecini, projelerini anlattı.
CHP'li Karadağ: Belediyecilik yürek işidir
Haberler / Yerel Politika
18 Ekim 2013 Cuma 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Ayten Karadağ, ‘Ziyaretleri esnasında yaptığı açıklamalarda bizim Buca’ya, Buca halkına hizmete sevdamız var. Hizmetlerimiz kendisi için değil Buca için, Buca halkı için olacaktır’ mesajını verdi. Karadağ, ‘Göreve geldiğimizde katılımcı, şeffaf, hesap veren gösteriş ve israftan uzak, Buca halkının istek ve ihtiyaçlarına çözüm bulmak için çalışacağız. Buca’da her şey bizimle çok güzel olacak’ ifadelerini kullandı.

Sorunlarını En İyi Biz Çözeriz

Karadağ, Bucalı hemşerilerimin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Ziyaret ettiğim yerlerde de hemşerilerimin Buca’nın sıkıntılarını benim çözebileceğimi söylemesi ne kadar doğru bir yolda olduğumun göstergesidir. Yaptığımız çalışma ve projelerle Bucalı hemşerilerim ihtiyaçlarına ve sorunlarına en kısa zamanda çözüm bulacağız. Biz göreve geldiğimizde Buca’da öncelik sırasını her mahalleye göre eşitleyeceğiz. Belediyecilik iş yürek işidir. İnanmadan hiçbir proje yapılmaz. Biz kendimize de inanıyoruz, projelerimize inanıyoruz, Buca halkına da inanıyoruz’ diyerek yerel seçimde iddialı olduğunu belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası