Ege Postası
Geri

İlgazi'nin yerine meclis üyeliğine gelen Ahmet Yıldız'dan açıklama

CHP Konak İlçe Başkanlığına seçilen ve meclis üyeliğinden istifa eden Ozan Ali İlgazi'nin yerine meclis üyeliğine Ahmet Yıldız geldi. Yıldız yaptığı açıklamada; "Meclis üyeliği görevime dün benim içinde son derece anlamlı bir gün olan 1 Eylül Dünya Barış gününde başladım; Mart 2024 yerel seçimlerine kadar gerçekleştireceğim yedi aylık görev sürem boyunca belediye meclis gurubumuzla ve belediye başkanımız Sn. Abdül Batur'la birlikte uyumlu bir şekilde, özveriyle çalışarak ilçemize önemli değerler katmaya ve görevimi layıkıyla yerine  getirmeye çalışacağım" dedi
İlgazi'nin yerine meclis üyeliğine gelen Ahmet Yıldız'dan açıklama
Haberler / Yerel Politika
2 Eylül 2023 Cumartesi 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Konak Belediye Meclisi eylül ayının ilk toplantısını dün Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. 

Toplantı öncesi CHP Konak İlçe Başkanlığına seçilen ve meclis üyeliğinden istifa eden Ozan Ali İlgazi'nin yerine meclis üyeliğine gelen Ahmet Yıldız'a rozeti takıldı.

Meclis Üyeliği rozetini Ozan Ali İlgazi takarken, Konak Belediye başkanı Abdül Batur ve Başkan Vekili Mahmut Esat Aslan da hazır bulundu.

Öte yandan Ahmet Yıldız, Plan ve Bütçe, Spor ve Eğitim ile İnsan Hakları ve Emek komisyonlarına da katıldı.

Ahmet Yıldız konuya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Değerli Cumhuriyet Halk partili yol arkadaşlarım değerli Konaklı, İzmirli hemşehrilerim.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Kongresi'nde ilçe başkanlığına seçilen Konak Belediyesi meclis üyemiz Sn.Ozan Ali İlgazi parti tüzük, yönetmelik ve siyasi partiler kanununa göre meclis üyeliği görevinden 4 Ağustos itibariyle istifa etmişti kendisini bu önemli örgüt görevi için kutlar ve başarılar dilerim.

Konak İlçe Seçim kurulu Konak Belediyesi vasıtasıyla 2019 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi adına seçilen sıradaki meclis üyesi olarak göreve davet yazısını 6 Ağustos tarihinde şahsıma tevdi etti.

Sn.Ozan Ali İlgazi'den boşalan meclis üyeliği görevime dün benim içinde son derece anlamlı bir gün olan 1 Eylül Dünya Barış gününde başladım;

Mart 2024 yerel seçimlerine kadar gerçekleştireceğim yedi aylık görev sürem boyunca belediye meclis gurubumuzla ve belediye başkanımız Sn.Abdül Batur'la birlikte uyumlu bir şekilde, özveriyle çalışarak ilçemize önemli değerler katmaya ve görevimi layıkıyla yerine  getirmeye çalışacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın saygılarımla..."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası