Ege Postası
Geri

MHP Kadın Kolları esnafa aşure dağıttı

MHP Konak İlçe Kadın Kolları, Muharrem ayı nedeniyle Çankaya’da esnafa aşure dağıttı. Kadın Kolları üyeleriyle esnafa aşure dağıtan MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem, “bereket ve paylaşımın sembolü olan aşureyi bu yıl esnafımızla paylaştık, umarız bu bereket yıl boyunca esnafımızın kazancına da yansır” dedi.
MHP Kadın Kolları esnafa aşure dağıttı
Haberler / Yerel Politika
22 Kasım 2013 Cuma 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konak İlçe Kadın Kolları Muharrem ayı nedeniyle her yıl yaptırdığı aşureyi bu yıl Çankaya’da faaliyet gösteren esnaf ve alışveriş için gelen müşterilere dağıttı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Sabırlı ve yönetiminin katkılarıyla, bin kişiye dağıtılmak üzere yaptırılan aşure ikramında MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem de partili kadınları yalnız bırakmadı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm ilçelerde kadın kolları başkanlıklarının aşure yaparak dağıttığını ifade eden Başkan Yöndem, “Muharrem ayına özgü bu gelenek birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren bir gelenektir. Konak İlçe teşkilatımız tarafından yaptırılan, bereket ve paylaşımın sembolü aşure tatlısını bu yıl esnafımızla paylaştık. Umarız bu bereket yıl boyunca esnafımızın kazancına da yansır ve umarız siftah bile yapamadan akşam ettiği için ağzının tadı kaçan esnaf kardeşlerimizin ağızları tatlanır " şeklinde konuştu.

Çankaya esnafı kendilerine ikram edilen aşureye tam not verirken memnuniyetlerini teşekkür ederek dile getirdiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası