Ege Postası
Geri

CHP'li Gültekin'den AK Partili İnan'a 'davet' yanıtı: Biz varız buyur gel

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'ın, uyuşturucu eleştirilerine ve saha davetine sosyal medya hesabından yanıt verdi. Gültekin "Bizi sahaya davet etmiş; gel Bayraklı’yı karış karış gezelim, ama gezerken de kimin ne olduğunu da mertçe anlatalım" dedi.
CHP'li Gültekin'den AK Partili İnan'a 'davet' yanıtı: Biz varız buyur gel
Haberler / Yerel Politika
8 Eylül 2023 Cuma 08:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni kentin çeperlerine hizmet götürmemekle suçlarken, CHP'ye de saha davetinde bulunmuştu.

AK Partili İnan'ın uyuşturucu eleştirilerine ve saha davetine CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin sosyal medya hesabı X'den (Twitter) yanıt verdi.

Gültekin "Bizi sahaya davet etmiş; gel Bayraklı’yı karış karış gezelim, ama gezerken de kimin ne olduğunu da mertçe anlatalım" dedi.

"BİZ VARIZ BUYUR GEL"

Gültekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Sayın milletvekili @eyupkadirinan, bizi sahaya davet etmiş; gel Bayraklı’yı karış karış gezelim, ama gezerken de kimin ne olduğunu da mertçe anlatalım. Haydi! Uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağız diye birlikte söyleyelim? Kökünü de kazıyalım, bu mücadeleyi insanlık namına birlikte verelim. Biz varız, buyur gel. Uyuşturucu baronları Türkiye’ye gelsinler diye özel kanun çıkaran kim, beraber anlatalım. Uyuşturucu baronlarının kirli parasına muhtaç olacak kadar memleketi ekonomik bir soykırıma maruz bırakanlar, gün geldi sadece kirli paranın değil sahiplerinin de Türkiye’ye girmesine nasıl göz yumdu beraber anlatalım. Hatta sen anlat biz dinleyelim. Kimler,  kimler eliyle, kimleri zehirliyor hep birlikte öğrenelim."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası