Ege Postası
Geri

Yarım asırlık CHP kahvehanesi kaderine terk edildi

Selçuk’un Şirince Mahallesi’nde bulunan CHP kahvehanesi atıl bırakıldı. Bakımsızlık nedeniyle şimdilerde depo görevi gören kahvehane için eski Muhtar CHP’li Ali Vurmazdere çağrıda bulundu.
Yarım asırlık CHP kahvehanesi kaderine terk edildi
Haberler / Yerel Politika
7 Eylül 2023 Perşembe 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir’in Selçuk İlçesi Şirince Mahallesi'nde bulunan ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne bağışlanan kahvehane atıl bırakıldı. CHP kahvehanesi olarak bilinen mekanının son hali görenleri hayrete düşürdü.

CHP kahvehanesi olarak kullanılması planlanan ancak bakımsızlık nedeniyle şimdilerde depo görevi gören mekan için Yeşildere Mahallesi eski Muhtar ve CHP üyesi Ali Vurmazdere çağrıda bulundu.

PROJE VE İZİNLER HAZIR AMA...

Kahvehanenin projesinin ve izinlerinin hazır olduğunu vurgulayan eski Muhtar Vurmazdere, "Dünyadan ve Türkiye'nin her tarafından insan buraya geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi kahvehanesinde insanlar boy boy fotoğraf çekiliyorlar. Önünün açık olması gerekir. Altı Ok'un orada sıralanması, bayrağımızın dalgalanması gerekir. Solculuk böyledir" dedi.

CHP AYAĞA KALDIRMIYOR 

Yeşildere Mahallesi eski Muhtar ve CHP üyesi Ali Vurmazdere açıklamasında, ‘’Burası 1957’de bağış olarak CHP'ye verilmiş. Kahve olarak halka hitap ediyor.  Ben 1999 yılında muhtar oldum. 2000 yılında Deniz Baykal ekibiyle geldi. Bu kahvenin bir an önce yapılması için talimat verdi. O günden bugüne bir şey yok. Bu kahvehanenin projesini yaptırdık. Anıtlar Kurulu'ndan izin aldık. Her şey hazır. CHP burayı ayağa kaldırmıyor. Şu an depo olarak kullanılıyor. Kahvehane olarak kullanılamıyor. Yazın dışarıda oturuyoruz, başka çaremiz yok. Dünyadan ve Türkiye'nin her tarafından insanlar buraya geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi kahvesinde boy boy fotoğraf çekiliyorlar. Önünün açık olması gerekir. Altı Ok'un orada sıralanması, bayrağımızın dalgalanması gerekir. Solculuk böyledir’’ dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası