Ege Postası
Geri

Dağ'dan Bayraklı açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın, Bayraklı Belediye Başkan adaylığı için ismi parti kulislerinde sıkça dillendirilmeye başlarken, Dağ sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.
Dağ'dan Bayraklı açıklaması!
Haberler / Yerel Politika
22 Kasım 2013 Cuma 15:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGE POSTASI - AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın ismi ağırlık kazanırken, kulislere de ilçe belediye başkan adaylıkları için milletvekillerinin adı geçmeye başladı.

DAĞ’IN ADI BAYRAKLI İÇİN GEÇİYOR

AK Parti’nin en genç vekilleri arasında yer alan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın ismi ön plana çıktı.  Dağ’ın partinin 2014 yerel seçimlerinde hedeflediği ilçeler arasında yer alan Bayraklı'da  belediye başkan adaylığı için ismi dillendirilmeye başlarken, Dağ sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

ADAY ADAYLARININ HER BİRİ DEĞERLİ

Dağ, Twitter hesabında, “ İzmir milletvekili olarak İzmir'imizin ve İzmirli hemşerilerimizin menfaati bizim için herşeyden önemlidir,bu minvalde çalışmalar yaptık,yapıyoruz ve inşaallah yapmaya devam edeceğiz. Bayraklı belediye başkanlığı için dokuz arkadaşımız partimize aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur. Arkadaşlarımızın her biri birbirinden değerli ve göreve layık kişilerdir. Partimizin yetkili üst kurulu kimi aday gösterirse,bizler bu noktada var gücümüzle çalışacağız. İzmir'e hizmeti her türlü siyasi hesapların ve çıkarların üzerinde görerek bu yola çıktık,bu yolda da hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası